Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen ember...

Szerintetek milyen ember vagyok ha így gondolkozok? Mielőtt a férfiak lehurrognának, az előtt fontolják meg, hogy igazuk van-e!

Figyelt kérdés
Mindig mondják, hogy a pénz nem tesz boldoggá. Jó, lehet teljesen nem, na de nem árt ha van azért annyi, hogy nyugodtan tudjon élni az ember. Nekem fontos, és ezt tapasztalatból írom, hogy egy férfinek legyen saját élete. Saját lakása, vagy legalább egy külön albérlete, minimum egy jogosítványa, ha autója még nincs is. Azért a jogosítvány az elég alap dolog szerintem főleg náluk. Jó nem túl olcsó mulatság, na de élete során már csak össze tud kaparni annyi pénzt, hogy letegye. Akadnak olyan pillanatok az életben mikor jó tényleg különösen jó ha van. Mégis vannak olyanok akiket hidegen hagy, mondván nem igazán érdekel. Ez elég gáz szerintem. Nincs velem baj én úgy gondolom, reálisan gondolkozok mikor úgy azt mondom hogy könnyebb valakivel elkezdeni egy közös életet ha már önálló, vagy legalább benne van az, hogy önálló akarok lenni, és igenis az is leszek. Szerintem aki még harmincon felül is otthon lakik ott már van valami más is van az anyagiakon kívül. Kényelmesebb tény és való. Ha valaki akar valamit kezdeni magával az előbb-utóbb kezd is. Ha más nem kimegy külföldre. Mikor múltkor beszélgettünk egy ismerősömmel, kérdezgetett meg minden, és ez is szóba jött valahogy, de szerinte elég válogatós és nagyigényű vagyok. Meg, hogy így sose leszek boldog ha ezt nézem, és nem magát az embert. Nehogy már ennyit ne várhassak el egy férfitől én meg azt mondom! De szerintem nem volt igaza, mert nem vagyok érdekember, csak tudom, hogy szerelemből nem lehet megélni, és a legnagyobb szerelmet is tönkre tudja tenni a pénz hiánya. Meg lehet szemét vagyok, bár nem tartom magam annak, de jó ha az ember csak beül a kocsiba, és mehet is az útjára, vagy ide-oda azért el tud menni, mint, hogy annyi pénze sem lesz soha, hogy a szomszéd városba kiránduljon. A lila köd elmúlik, a tudósok már bebizonyították, hogy körülbelül három évig tart egy szerelem. Én csak azt várom el egy embertől, hogy legyen neki egy alap, ahhoz, hogy egy saját életet tudjon kezdeni. Nem hinném, hogy gonosz vagyok. Vagy mégis?
2014. jan. 26. 19:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Nem hinném, hogy gonosz vagyok. Vagy mégis? Nem hinném, hogy gonosz vagyok. Vagy mégis?"

Nem, nem vagy gonosz. Aki nem vágyik stabil anyagi biztonságra az hü ye. A gond az, hogy nálad ez ennyire előtérbe kerül, és szerintem nem biztos, hogy megfelelő szempontokat veszel figyelembe. Például milyen kapcsolat van a jogosítvány és a "saját élet" között? Jogosítvány nélkül talán nem lehet boldog, kiegyensúlyozott életet élni?

2014. jan. 27. 20:16
 12/14 A kérdező kommentje:

De lehet boldogan élni, ezt én egy szóval sem mondtam, hogy nem. Csak nagyobb biztonságot ad!

Én nekem ez előző páromnak nem volt, és mégis szerettem, meg nem néztem le. De megmondom őszintén mélyen legbelül idegesítette a dolog. Nem magárért azért mert nincsen, hanem azért mert régebben állt már úgy anyagilag, hogy megtehette volna, de mégsem élt vele. Magyarul a hozzáállása nem tetszett igazán. Jó ember, csak nem elég életrevaló.

Engem az zavar, ha valaki nem is tart rá egyáltalán igényt férfi létére. Más tészta ha éppen nincsen rá keret, de amint lesz, minden lesz.

Mindig az jut eszembe erről, hogyha majd szülni megy az illető felesége, és be kéne vinni a kórházba, akkor mivel viszi majd? Ketteslétrával?

mindenki azt várja el, hogy őszinte legyen hozzá a másik. Hát én őszinte vagyok, és nem vagyok képmutató, így gondolom. De más attól gondolhatja másképp is, épp erről szól a kérdés, hogy ki, hogy látja.

2014. jan. 27. 20:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Otthon szülni sokkal személyesebb és meghatóbb. :D

Egyediség meg nem minden oldalról jó dolog, bár én nem is arra akartam kilyukadni, hogy nem vagy szimpatikus, csupán a 6-os gondolkodásmódját preferálom.

2014. jan. 28. 07:55
 14/14 A kérdező kommentje:
:)
2014. jan. 28. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!