Szerintetek milyen ember vagyok ha így gondolkozok? Mielőtt a férfiak lehurrognának, az előtt fontolják meg, hogy igazuk van-e!
"Nem hinném, hogy gonosz vagyok. Vagy mégis? Nem hinném, hogy gonosz vagyok. Vagy mégis?"
Nem, nem vagy gonosz. Aki nem vágyik stabil anyagi biztonságra az hü ye. A gond az, hogy nálad ez ennyire előtérbe kerül, és szerintem nem biztos, hogy megfelelő szempontokat veszel figyelembe. Például milyen kapcsolat van a jogosítvány és a "saját élet" között? Jogosítvány nélkül talán nem lehet boldog, kiegyensúlyozott életet élni?
De lehet boldogan élni, ezt én egy szóval sem mondtam, hogy nem. Csak nagyobb biztonságot ad!
Én nekem ez előző páromnak nem volt, és mégis szerettem, meg nem néztem le. De megmondom őszintén mélyen legbelül idegesítette a dolog. Nem magárért azért mert nincsen, hanem azért mert régebben állt már úgy anyagilag, hogy megtehette volna, de mégsem élt vele. Magyarul a hozzáállása nem tetszett igazán. Jó ember, csak nem elég életrevaló.
Engem az zavar, ha valaki nem is tart rá egyáltalán igényt férfi létére. Más tészta ha éppen nincsen rá keret, de amint lesz, minden lesz.
Mindig az jut eszembe erről, hogyha majd szülni megy az illető felesége, és be kéne vinni a kórházba, akkor mivel viszi majd? Ketteslétrával?
mindenki azt várja el, hogy őszinte legyen hozzá a másik. Hát én őszinte vagyok, és nem vagyok képmutató, így gondolom. De más attól gondolhatja másképp is, épp erről szól a kérdés, hogy ki, hogy látja.
Otthon szülni sokkal személyesebb és meghatóbb. :D
Egyediség meg nem minden oldalról jó dolog, bár én nem is arra akartam kilyukadni, hogy nem vagy szimpatikus, csupán a 6-os gondolkodásmódját preferálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!