Nyugi, én is utálom. Ahogy PewDiePie-t meg a többit.
2014. jan. 20. 20:54
3/12 anonim válasza:
Szegény, életképtelen gyökér...az ilyet még bántani sem illik:)
2014. jan. 20. 20:56
4/12 anonim válasza:
Igazából igen,alkoholista,akármennyire is tagadja,meg a kifogásokat hozza csak fel,mert azt tudja csak.Amúgy meg szcientológustanonc,mert az egyik videójában(már 2-3 hónappal ezelőttiben) volt egy L.Ron Hubbard könyv.Annak a címét ki sem ejtette,csak látni lehetett,hogy miaz,az okosabbak meg kiszedték.Szereti Will Smith-et(ő is nagy szcientológus,sztárszcientológus),és a filmjében(abban a biztatósban) azt mondja Will Smith,hogy ha egy ember nem tud valamit,akkor azt akarja,hogy te se tudd.Ez a szcientológusok hatalmas szlogenje,ezt a dolgot "visszatartásnak" nevezik,vagy/és elnyomásnak.És Hörbike ugyanezt a szlogent fújja végig minden videójában,hol rejtve,hol meg világosan kimondja.:DD Meg Ő UTÁLHAT MINDENKIT,DE ŐT MINDENKI ISTENÍTSE..
2014. jan. 20. 21:02
5/12 anonim válasza:
Én nem alkotok róla véleményt, elég sok videóját megnéztem, igen, alkoholista, de én láttam szimpatikus oldalát is, mint pl. mikor a nevelt kislányáról beszél, vagy amikor komolyabb dolgokról fejti ki a véleményét. Egyszer a mai kamaszokról, és a tucattinikről beszélt, meg próbálta feszegetni, miért követnek nagyon sokan feminimebb stílust. Az tetszett teljesen. Lehet hogy lepukkantabb, de egyáltalán nem buta ember, van egy teljesen normális oldala is. Csak ha ezt az oldalát mutatja, azt nem nézi meg a sok 8 éves idióta, akik a nézettségének a 70%át teszik ki sajnos. Úgyhogy én meggondolnám azért, kit köcsög gyökerezek, de ez már a Ti dolgotok.
2014. jan. 20. 21:05
6/12 anonim válasza:
Sok videóját néztem ,engem szórakoztat és szerintem értelmes ,kreatív ember. Alkoholistától meg nagyon messze van,szerintem nem találkoztál még igazi alkesszal,az hogy megiszik néhány sört az semmi.
Az igaz ,hogy sokat tud beszélni a semmiről,de néha igazán jó és értékes gondolatai vannak amit elrejt a sok ökörködés közt, de hát ebből van a bevétel,amit ezerszer el is mondott ,hogy nagyon sok mindent azért tesz és mond ,hogy legyen több nézője. Az utálkozó néző is néző. Szerintem így videókon át nem tudod megítélni milyen személyesen,mert jól játssza a szerepeket.
Bőven túl vagyok a célközönsége életkorán, de ennek ellenére vagy éppen ezért ,lehet másképp látom a dolgokat és érdekel amit csinál és néha megnézem mit töltött fel.
2014. jan. 20. 21:27
7/12 anonim válasza:
az tény,hogy az italhoz köt sok mindent... de nekem nincs vele bajom,mondjuk 1 videót láttam tőle.hát nem kommentálnám inkább.
2014. jan. 20. 22:09
8/12 anonim válasza:
Én csak pár videót láttam tőle. Nem tudom milyen ember, de az elég negatív hogy sörrel a kezében van szinte állandóan, és bagózás közben beszél. A gond ott kezdődik, hogy főleg gyerekek nézik, 10en éves korosztály. Ezeknek viszont nagyon rossz példát mutat.
Amúgy nem igen érdekelnek, ezek az önjelölt videóbloggerek. Nem tudom mi a jó ebben, vagy mi hiányzik az életéből?! Mert, hogy hiányzik neki valami, az tény!
2014. jan. 21. 11:08
9/12 anonim válasza:
Szerintem csak próbálkozott vele azért még nem kell elítélni,az hogy nézettségből profitált,én azt sem sajnálom tőle.mindenki abból él,amiből lehetősége adódik.Bár ha a tartalmát nézem,akkor igaza van az előttem szólónak,hogy nem igazán normális dolog,minden második percben vedelni,és hülyeségről zagyválni
2014. jan. 21. 11:14
10/12 anonim válasza:
csak egy gyökér kocka és szeret ingyenélni az ő dolga hogy mit csinál max nem nézed a videóit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!