Gyakorikérdésekről megismert emberekkel miért nem lehet tartósabban fenntartani a kapcsolatot?
Valakinek egy beszélgetés erejéig vagyok jó, valaki elbeszélget velem 1-2 hétig, aztán utána koptat le.
Miért nem lehet itteniekkel tartósan beszélgetni, fenntartani a kapcsolatot? Még akkor se, ha nem itt levelezgetek vele, hanem felveszem Skypera vagy Facebookra.
az ilyen internet,facebook,telefon ismeretségek halálra vannak ítélve ha nem találkoznak az emberek,rengeteg ilyen volt tini koromban,mind tropára ment.Megtapasztaltam,de soha többet nem megyek bele ilyenbe,kell a valós kapcsolat.
27F
Én itt ismertem meg egy lányt négy évvel ezelőtt, és még mindig nagyon jóban vagyunk, holott évente csak párszor találkozunk, de majdnem minden nap beszélünk. Egy sráccal is hasonló volt a helyzet, de vele egy éve megszakadt a barátságunk. Szóval lehet tartósan fenntartani a kapcsolatot. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!