Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egy internetes haverságot...

Egy internetes haverságot meddig lehet fenntartani találkozás nélkül?

Figyelt kérdés
Egy kb. 80 km-re élő internetes haver, akivel több közös téma van, de egyelőre még nem tudok vele találkozni, az anyám biztos nem engedne el oda ugyanis. Talán pár év múlva lehetne, csak kétlem, hogy addig fenn lehetne tartani egy internetes haverságot, akármilyen jófej is velem egyelőre.
2013. júl. 21. 09:37
 1/10 A kérdező kommentje:
Ha az anyám beleegyezne, simán el tudnék oda menni busszal. Csak két átszállás és néhány óra, megnéztem a menetrendben már, de esélyem sincs oda elmenni ezen a nyáron.
2013. júl. 21. 09:39
 2/10 anonim ***** válasza:

És közös találkozási pont nem jó?

Amúgy nekem is voltak ilyenek max fél év vagy év alatt úgy is laposodik a dolog.Tudod ami interneten történik az nem valódi!Szal mozdulj ki a gép elől és éld az életed !

2013. júl. 21. 09:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Fenn lehet tartani. 2 év után találkoztunk először a sráccal, most legjobb barátok vagyunk. És az első találkozás már szintén 2 éve volt...
2013. júl. 21. 10:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Figyelj, én nekem most van jelenleg egy legjobb barátom (fiú), aki tőlem eléggé messze lakik és így interneten tudunk csak beszélni. Régen, egy iskolába jártunk, de akkor nem voltunk annyira jóba. Most pedig legjobb barátom, s bár eddig csak 2-szer jöhetett át hozzánk, lassan 1 éve eléggé jól bírjuk és játszunk együtt az interneten keresztül meg beszélünk. Persze, így nehezebb, de vannak tartósak.
2013. júl. 21. 12:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Egy belga haverral 3 éve beszélek heti rendszerességgel minimum. Egy holland lánnyal kb. 3 hónapja naponta beszélek, talán 2x-3x fordult elő, hogy egész nap nem tudtunk beszélni.

Megoldható.

2013. júl. 21. 13:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem 6-7 éve van meg a haverom, egyszer sem találkoztunk. Ő bp-i én az ország végében lakok. Sosem jelentett problémát a táv, csak néha rágja a fülem, hogy illene összeröffenünk, hehe. Ha kellően figyeltek egymásra, fenn lehet tartani - a többiek kiesnek.
2013. júl. 21. 13:51
 7/10 anonim ***** válasza:
37%
Kockák! :)
2013. júl. 21. 14:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Ameddig az érdekeitek úgy áll.
2013. júl. 21. 14:35
 9/10 anonim ***** válasza:
nak
2013. júl. 21. 14:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Van egy thai lányismerősöm, 4 éve ismerem és eddig csak egyszer találkoztunk.

Az első két évben csak neten tartottuk a kapcsolatot, szinte naponta beszéltünk.

Egy ideje már csak emailezünk, azt is elég ritkán (havonta 1 levél, de az hosszú). Az első két évben mindketten nagyon ráértünk (MSN), most már kevésbé. De ugyanúgy örülünk, amikor látjuk, hogy a másik írt, mint eleinte :)

Szóval 80 km semmi :D

Minden megoldható

2013. júl. 21. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!