Mire gondoljak vagy mit tegyek ha lehet ez ellen valamit?
Figyelt kérdés
Mostanában olyan helyzetekbe kerülök ,hogy szükség lesz arra hogy verekedjek. Azonban amikor még verekedtem régebben akkor mindig arra gondoltam vagyis ilyenek jártak a fejemben hogy: ártott ő nekem annyira hogy ezt érdemli.
Meg hogy ne tegyek benne nagy kárt.
Mi lesz ezután. Ezek hatására gyengébbet ütöttem.Lehet nincs bennem annyi lelkierő? na akkor a kérdés hogy mire gondoljak hogy tereljem el a gondolataim ezekről.Hogy tudjak csak arra koncentrálni,hogy csak a verjem szét ne foglalkozzak semmivel...
2014. jan. 25. 21:00
1/2 A kérdező kommentje:
lol zsinórban 3 kérdésem amire nem jön válasz
2014. jan. 25. 21:46
2/2 anonim válasza:
Ha már muszáj verekedni, az etikát tedd félre. Odacsapsz, akkor meg legyen meg benned az a nyomás, késztetés, hogy mihamarabb véget vess a dolognak. Ha visszatartod magad, de odalegyintesz, azzal csak felhergeled jobban. Ha ütsz, erõ legyen benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!