Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezek már kihasználásnak...

Ezek már kihasználásnak számítanak?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőm (aki mellettem ül) minden órán az én tolltartómat használja, sose hordja a sajátját, max. néha-néha elhozza, de egyébként mindig a saját tollamat használja, meg a radíromat stb. Engem ez nagyon idegesít, az oké, ha 1-2x kölcsön veszi, de ha már folyamatosan?

Dolgozatnál is általában én segítsek neki (én sose kérek segítséget, vagy iszonyatosan ritkán, akkor persze 99%ban nem segítenének), egyszer nem segítettem neki, mert a saját dolgozatom megírását fontosabbnak tartottam az ő dolgozatánál és teljesen fel volt háborodva.. De az egész osztályom ilyen, és utálom. Mikor kell a házi, akkor persze mindig megtalálnak, és meg vagyok olyan hülye, hogy megengedem, hogy leírják. Persze ha meg nem engedném meg, biztos megkapnám a magamét.. Szeretek segíteni az embereknek, de ezt én már nem nevezném szimpla segítségnek, szerintetek mit csinálhatnék? :\

2014. jan. 25. 16:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez még szép, hogy kihasználás. Ne add oda a házit, mondd meg, hogy neked se jó, nem akarod, hogy a tanár azt higgye róla másoltad és ilyenek. Velem is ez volt, facen írogattak, de letiltottam őket, suliban kerültem a társaságukat, megfeledkeztem arról, hogy elkérték, és most már nem jönnek, csak hetente 2x kb. Így le lehet őket rázni.
2014. jan. 25. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!