Szerintetek ezt meg tudom valósítani?
Figyelt kérdés
Jelenleg 10.-es vagyok egy gimnáziumban.Jövő januárba töltöm be a 18-at és elszeretnék menni dolgozni.Mert nagyon szeretnék venni magamnak egy autót és egy komolyabb telefont.(Nem vagyunk túlságosan gazdagok és eddig még nem volt okos telefonom sem.)De úgy szeretnék menni dolgozni,hogy rendesen főállásban,de mellette meg szeretném csinálni esti tagozatban a sulit. jogosítványra sikerült összengyűjtenem a pénzt tehát azt februárban el is kezdem.14 éves korom óta gyűjtöttem rá.:)2014. jan. 22. 19:44
1/3 anonim válasza:
Az autó és telefon szerintem a munkahelyed (kereseted) függvénye, ezért lehet ez 1 év de lehet 10 is. A suli meg a melo együtt menni fog ha elég strapabíró vagy :)
2/3 anonim 

válasza:

Inkább tanulásra koncentrálj. Autó meg telefon egyáltalán nem fontos, amúgy is lesz a későbbiek folyamán. de ha most nem szerzel megfelelő piacképes tudást, akkor lemondhatsz róla.
Nem olyan nagy szám autóval menni a Mekibe és ott asztalokat pucolni.
3/3 anonim 

válasza:

Jó, ha az embernek vannak céljai. Viszont több mindennel is számolnod kell, például azzal, hogyha még az érettségid sincs meg, akkor nem nagyon fogsz munkát találni, mert minden egyes helyre több százan tolonganak. Én tuti befejezném "normálisan" a gimit, mellette hétvégén diákmunka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!