Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meg lehet valósítani az álmom?

Meg lehet valósítani az álmom?

Figyelt kérdés

Nos, én egy 17 éves lány vagyok. Előre is elnézést kérek, ha túl zavarosan fogom leírni az egészet, nem tudom magam normálisan kifejezni. A lényeg, hogy nagyon elveszettnek találom az embereket itt magyarországon, hogy még egy albérletet is nehezen fizetnek... Már azt is messzinek látom hogy találjak rendes munkát és egy albérletbe várjam mikor hal meg valakim hogy házat örökölhessek mert amúgy a büdös életbe nem lesz itt olyan munkám amit szeretek és jól is keresek majd vele. Milyen undorító dolog ez.. Ha úgy kell leélnem az életemet hogy szülök pár gyereket, egyfolytában dolgozom és az életem egy unalmas szar, akkor inkább bele sem kezdek.. Nagyon rossza nyelvtudásom, de biztos hogy ki fogok menni külföldre, közeli ismerősök kiköltöztek és hihetetlen. Szartakarítással egymaga többet keres mint itt a két szülőm.. Annyira reménytelennek látom a helyzetem. Olyan jó volna ha nem lenne anyagi problémám ! Az a tervem hogy kiköltözök külföldre egy gyönyörű helyre (képet végén linkelek) egy kis farmra, ahol lenne egy lovam, és állatokkal foglalkozhatok. Emellett nyugodtan bőven megélek a pénzemből. Semmi több.. Ennyi. Megvalósítható?

Mellesleg, ez hol található?->

[link]

2014. jan. 13. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
A leirtak alapjan valami mezogazdasagi vegzetseget kellene tanulnod gondolok : lovasz gazda ezek megvannak kimesz egy nemet farmra dolgozni es alakul a dolog!
2014. jan. 13. 19:42
 2/4 anonim ***** válasza:

De jó is lenne ott élni, ahol a kép készült.

Egyébként megvalósítható, de csak akkor, ha van pénzed elkezdni.

Szívesen laknék ott. Nyugalom, emberek nélkül, barátnővel. Huh...jó is lenne.

2014. jan. 13. 19:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Jelenleg gimnazista vagyok biológia-kémia szakon. Vajon hogy folytassam?
2014. jan. 13. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, ezt neked kell eldöntened.
2014. jan. 17. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!