Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért blokkolok le ha van...

Tyson1966 kérdése:

Miért blokkolok le ha van valami balhé?

Figyelt kérdés
A multkor belém kötöttek meg szeppentem, és nem tudom kezelni a helyzetet azért mert szégyellős vagyok? Pedig leverhettem volna csak nem mertem, miért van ez még sosem verekedtem és egyből gyomoridegem van

2014. jan. 20. 10:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Pont azért van mert sose verekedtél...

Vannak emberek akiknek meg ebbe merül ki a tudományuk... Sőt igazság szerint verekedni se tudnak ,semmilyen harcművészeti tudásuk nincs ,csak pár rambó filmből elesett ütés rugás bemutatására képesek. Ráadásul ezt is váratlanul.

Az ilyen emberekről tudni illik hogy direktbe kinézik maguknak azokat az embereket akikkel megbírnak. És ráadásul a meglepetés ereje is náluk van ,mivel nem számítasz az egészre.

Néha többen is vannak... mert hát egy gyanútlanul sétáló emberhez többen is kellenek.

Azt hiszik harcosok..

De ők csak férgek ,akik vissza akarnak élni a helyzetükkel, azt szeretnék ha félnének tőlük. Mert biztos kiskorukba ezt tanulták vagy ilyesmi ésígy élik ki magukat.

A harcnak pszichológiája van. Persze hogy nem mersz nekimenni egy olyan embernek aki valamilyen szinten ért vagyis jártas a verekedésbe.

Én is hasonló mentalitású ember voltam mint te. Ez hogy megváltozzon olyan dolgoknak kell történnie ami következtében elég motivációd van ahhoz hogy a másiknak nekifordulj.

Ne győzni akarj!! Konkrétan pusztítani!!

Fejbe dől el minden.

Az még a te bajod amiért leblokkolsz hogy becsületesen próbálnál harcolni csak azt nem tudod hogy is kéne.

Ne harcolj becsülettel! -Elvégre mikor meglepnek már az sem becsületes.

Ha nincs elég fizikai erőd használj tárgyakat. Kerítésléc sörösüveg féltégla bármi.. És ne félj használni ezeket. Törik keze lába majd legközelebb leszokik a parasztja hogy szórakozzon veled.

Van akinek erőssége a közelharc van akinek nem.

Nálam például az adta meg a kezdőlökést mikor barátnőm előtt meg akartak verni. Akkor értékeltem át a dolgokat.

Azóta ilyen unfer aszimetrikus harcmodort alkalmazok.

Veszett egy figura lettem ,de nem is jön oda már úgy senki hozzám mint azelőtt. Leszoktam arról a félelemről ami bennem volt ha konfliktusba keveredtem.

Most csak adrenalint érzek nem félelmet. És kíváncsi vagyok mivel próbálkozik a támadó. De legtöbbször el se jutnak az akcióig mert elbizonytalanítom az ilyen alakokat. Bár hozzáteszem hogy azért fegyver az mindíg van nálam ezt tudják akik elkerülnek. Asszimetrikus harcról van szó nem??! :)

2014. jan. 20. 12:27
 2/2 A kérdező kommentje:
A mulkor belém kötöttek és ha az egyik haverom nincs ott le szét vert volna a csávó pedig nem nagy darab sőt részeg is volt csak nem mertem kiállni vele 1az1-re.Utána belekötött a haveromba az fordulásból könyökkel kiütötte hogy elájult, lehet nekem is igy kellett volna, csak nem mertem.
2014. jan. 21. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!