Mi történt Kazincbarcikán?
Figyelt kérdés
Egy érdekes eset történt ma a 17:30-as miskolci buszon (ami fél hatkor Barcikáról indult).
Szépen ülök nyugodtan a buszon, és egyszer csak azt látom, hogy a Pennyinél (Libalegelő) a parkolóba két rendőr szinte őrültek módjára leparkolt, majd odarohantak a buszhoz, felszálltak, s valakit kerestek. Végül egy fiatalabb kb. 16 éves lányhoz mentek oda, és valamit beszéltek, de azt már nem nagyon nem értettem.
Az ilyen esetek nagyon megtudnak érinteni és általában érdekel a folytatásuk.
Valaki tudja esetleg, hogy mi történt? Ha nagyon személyes akkor inkább privátokat várok, mert ez egy kellemetlen helyzet...
22/L
2013. nov. 5. 20:47
1/5 anonim válasza:
Én nem tudom, mert még sose jártam arrafelé.
2/5 anonim válasza:
Barcikai vagyok,engem is érdekelne!
3/5 anonim válasza:
Én is Barcikai vagyok, de nem hallottam semmiről, aki tudja, írja már le! Boon.hu-n sincs semmi :/
4/5 anonim válasza:
De kis pletykás vagy.Da aranyos is egyben. :)
5/5 anonim válasza:
Én is barcikai vagyok, nem hallottam semmit, nem írnak róla sehol, senki :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!