De, pedig rossz. :S:D Az első részt láttam, baromi uncsi:S:S:S Nem szoktam leszólni, de ha már így kérdezted...:)
2014. jan. 18. 22:54
4/15 *Nekomimi* válasza:
Az emberek mindíg találnak valakit vagy valamit amit fikázni " kell ". A Twilight fikázás már kezd kihülni, most a Justin Bieberezésen van inkább a hangsúly. Kiváncsi vagyok mi lesz a következő...
Amúgy, szerintem sem rossz film és mégsem vagyok 14 éves...
29 / N
2014. jan. 19. 00:28
5/15 anonim válasza:
Szimplán csak azért, mert végtelenül bugyuta, idióta alaptörténetű film, aminek a folytatásait csak azért csinálták meg, hogy még több pénzt hozzanak, nem azért, mert folytatták volna a sztorit.
2014. jan. 19. 01:07
6/15 anonim válasza:
Első részét megnéztem kíváncsiságból. Nagy csalódás.
Bárgyú , unalmas történet, borzalmas színészi játékok, idegesítő elemek.. Annyira rossz a film, hogy már nem is emlékszem rá, csak pár töredékrészre, de ez is azért mert annyira rossz volt. Nem vesztettem semmit szerintem, hogy a többit nem néztem meg.
2014. jan. 19. 01:11
7/15 anonim válasza:
Nekem a könyv tetszett, a film nem fogott meg. Olyan mintha a színészek nem tudnának mit kezdeni a szerepükkel. Szerintem sokan nem ismerik a könyvet, csak a filmet látták, és az alapján ítélkeznek, ezért.
2014. jan. 19. 01:15
8/15 anonim válasza:
Nézd: a Buffy és az Angel, ha kelletett komolyan, vagy viccesre vette magát. Ilyen, hol van az Alkonyatban? Sehol. Néztem az első filmet és egy ürességet éreztem. Nincs semmi benne, ami lázba hozna.
2014. jan. 19. 06:44
9/15 A kérdező kommentje:
Én alapjáraton nem rajongok a vámpíros sztorikért, de ez a film kivételesen tetszett. Tegnap láttam a napfogyatkozást. Ami kissé zavaró benne, az talán az, hogy túl sok benne a szerelmi háromszög, meg a szerelmes jelenetek. Valószínű, ezzel fogták meg az embereket. Az az idegesítő, hogy már szinte csak a szexszel lehet felkelteni az emberek érdeklődését. Csupa ilyen "remekműnek" van sikere Magyarországon, mint a Szürke ötven árnyalata és társai...értelmes dolognak már szinte nincs is. Csak ennek.
2014. jan. 19. 11:12
10/15 anonim válasza:
Azért ne keverjük. A szürke ötven árnyalata legalább felvállalja, hogy igen, az egy szexkönyv, és kész. Nem is várnak többet az emberek. De itt olyan értékeket próbálnak belesulykolni az emberbe (ráadásul tizenéves lányokba) hogy az agyam eldobom.
Sztem nézd meg Youtubeon Szirmai Gergely kritikáit róla. Jót fog tenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!