Szerintetek mindenki úgy érzi, hogy ő érdekes ember? Hogy különlegesebb, mint a többiek nagyrésze?
Nem mindenki érzi így.Sokan csak úgy élnek a környezetük által elvárt szokásokkal együtt,minden szabályt betartva,és nem is akarnak mások lenni,csak tartozni valahová.
Egyszerűen nem érdekli őket,nem elég mély gondolkodásúak.
Itt vagy te.Nem ismerlek,de amit írtál,az alapján lelehet szűrni hogy te is másabb vagy mint ők,akiket nem érdekel az ilyesmi,mert foglalkozol vele,belegondolsz.
Nem sok iylen ember van,elég ritka.Ezért tűnhet úgy hogy kerülik őket,téged, vagy akár engem.Rám elég furán néznek általában,de nem baj,nem is kell hogy annyira szeressenek,úgysincs velük közös téma.Foglalkozz azokkal,akik hasonlítanak rád,és értelmesebbek,ha van ilyen...
Köszönöm szépen a választ!
Megkérdezhetem, hogy miért néznek rád furcsán?
Nem mondanám, hogy különlegesnek érzem magamat (bár néha megesik), inkább csak próbálok eltérni néha az átlagtól... Rávilágítani olyan dolgokra, amire nem gondol az átlag, pl. fekete humor. Persze ez azzal jár, hogy titulálhatnak nyersnek, parasztnak, de ha értelmesen adom elő a dolgot, akkor inkább zavarba hozom az illetőt.
Belül "lázadó" vagyok, általában nem szeretek birkává válni... Az önálló gondolatok, ötletek nagyon fontosak számomra. Na meg a humor. :D
WRXSTI! Az első kommentben jól összefoglaltad.
Ez meg akár rólam is szólhatna:
'Ugyanazért amiért téged "kerülnek". Mert komolyabb vagyok, nekik már túl komoly,és szeretek belegondolni dolgokba'
Ha az életben nem sok hasonló emberrel futok össze azért jó látni, h nem haltunk még ki :)
én például csakis azért érzem magam különlegesnek mert vöröshajú és kék szemű vagyok bár ha ez a gyerekkorommal nem sikeres párosítás mert piszkálnak de te is különleges vagy és és eszt érzem 2 dologban
1. az írásod
2.ez a képesség se minden embernek adatik meg hogy különlegesnek érzi magát. de ez nem rossz söt egyedi vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!