Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi köze volt Michael Jacksonna...

Mi köze volt Michael Jacksonnak Macaulay Culkin-hez?

Figyelt kérdés

2014. jan. 18. 18:59
1 2
 1/12 *Nekomimi* ***** válasza:
16%

Anno azt terjesztették M.J.-ról, hogy molesztálta Culkint...

[link]

2014. jan. 18. 19:07
 2/12 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy jóbarátok voltak és nem történt köztük semmilyen testi kapcsolat, ezt nyilatkozta pár évvel ezelőtt a srác.
2014. jan. 18. 19:11
 3/12 anonim ***** válasza:
47%
Azt a Culkin gyereket egyáltalán volt olyan hollywoodi pedofil aki nem molesztálta?
2014. jan. 18. 19:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Barátok voltak, Mac még Mike tárgyalására is elment, hogy kiálljon mellette.
2014. jan. 21. 21:02
 5/12 A kérdező kommentje:
Ti is nagyon szeretitek JACKSON-T, és szerintetek is meg akarta a dalaival meg a jó szívével gyógyítani a világot a sok gonoszságtól és erőszaktól, mert a sok dalában mindig volt valami fontos mondani valója a világnak pl.: Az Earth song. Meg nagyon imádta a gyerekeket több millió dollárokat adott az elnyomott gyerekeknek meg betegeknek és azt mondta ha nem volnának " gyerekek többé a földön" le ugrana az erkélyről azonnal meg hallna. Meg minden kontinensről örökbe akart fogadni 2 gyereket egy kis fiút és kis lány tegnap láttam egy interjújában ez volt neki az álma nem tudom, hogy sikerült e neki. Szerintetek? Mi a véleményetek Michael-ről? Nagyon jó szívű ember volt szerintem csak a róla terjesztett pletykák vitték a halálba fiatal ember volt 50 évesen hunyt el :(
2014. jan. 21. 21:35
 6/12 anonim ***** válasza:
Jó véleménnyel vagyok róla, igen-igen kedvelem. Nem gondolom, hogy pedofil volt, viszont tudta, hogy befolyással volt másokra, tehát úgy gondolom, hogy nem volt rest visszavágni, ha piszkálták. Művelt emberről beszélhetünk, magas IQ-val.
2014. jan. 21. 22:03
 7/12 anonim ***** válasza:
A Black Or White klipjében szerepelt Mac, asszem onnan ismerték egymást, meg barik lettek
2014. jan. 30. 01:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem akarok belepofázni,de én nem lennék benne olyan biztos,hogy meghalt..
2014. márc. 9. 08:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, én sem vagyok olyan nagyon biztos benne :) Remélem, él, és éli kis világát olyan távol mindentől, ami bántotta, ahogy csak tud.
2014. márc. 9. 09:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát,igen,de akkor kérdés mi van a gyerekeivel..:/
2014. márc. 9. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!