Michael Schumacher már meghalt?
"amit interneten látok,abban nem hiszek"
zavart érzek az erőben...
"abban amit interneten látok,abban nem hiszek"
Akkor mégis kinek hiszel? Szerinted az ide író emberek jobban tudják? Szerinted ők honnét tájékozódnak? Vörös vonaluk van közvetlenül Corinna-hoz?
Nem, nem halt meg. Most éppen agyteszteket végeznek rajta, hogy megállapítsák mennyire sérült az agya.
De ezt is a neten írták szóval ezt se hidd el!!!
"abban amit interneten látok,abban nem hiszek"
Akkor mégis kinek hiszel? Szerinted az ide író emberek jobban tudják? Szerinted ők honnét tájékozódnak? Vörös vonaluk van közvetlenül Corinna-hoz?
Nem, nem halt meg. Most éppen agyteszteket végeznek rajta, hogy megállapítsák mennyire sérült az agya.
De ezt is a neten írták szóval ezt se hidd el!!!
"amit interneten látok,abban nem hiszek"
Vagy...
Na az ilyen dolgokban nem hiszek én.Rosszul fogalmaztam meg magam,és ahogy látom,nem úgy értelmeztétek ahogy én gondoltam.Persze ez nem a ti hibátok.Igen,sok megbízható oldal van amiben megbízom,és akkor már biztos ezek az oldalak ,és a Wikipédia is írta volna ,hogy meghalt.És igen,ez is egy internetes oldal,de gondoltam,megkérdezem kinek milyen információi vannak,hiszen ez az oldal nem egy "tudakozó",ami híreket közölne,mint tudjátok.Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!