Lehet hogy Michael Jacksont az illuminati nevu szervezet
olte\olette meg?
Nem valószínű, kár ilyen összeesküvés elméleteket gyártani.
2013. aug. 6. 19:05
2/13 A kérdező kommentje:
Hat igazabol en nem tudom, mivel Michael nagyon hirdette, hogy majd fog beszelni meg h tenni kell valamit ez ellen, de meg sem akarok ilyen gyalazonak tunni h ilyen elmeket gyartok csak nekem ez furcsa... De a lenyeg az, hogy szerintem nagyon jo zenesz es ember volt :(
Teljesen egyetértek veled, jó zenész volt, ez biztos, emberként nem nagyon követtem. A lényeg az, rengetegen szólalnak fel manapság ilyen szekták/szervezetek ellen, fáradságos munka lenne mindenkivel végezni szerintem.
2013. aug. 6. 19:19
Vannak emberek akik született hazudozók(fejleszthető),vannak pszihopaták,önző és hataloméhes emberek,ezek mind súlyos emberi hibák,valaki azt feltételezi hogy ehhez hasonló emberek képesek irányítani,megtéveszteni a világot?Eközben szintén nagy hatalommal rendelkező ám jobb emberek ezt szó nélkül hagyják?
Szerintem a fentebb említett egyének azáltal amennyi negatív tulajdonsággal rendelkeznek,sőt pszihológiailag fokozottan betegeknek is nevezhetők minden bizonnyal nem tudnak magas pozícióba kerülni sehol,leginkább egész életükben szegénységben és kevés kapcsolattal kell beérniük.
Logikus:A világ 1000 színű,az emberek szintén,ez a csoport ahogy lefestik nehezen hihető hogy évtizedeken keresztül életképes.Ha az énekest tényleg egy csoport segítette halálba,az valami kisebb lehet,vagy csupán 1-2 ember.
2013. aug. 6. 19:30
5/13 A kérdező kommentje:
hát nekem mindenesetre fura, hogy volt egy felvétel a youtube-n, amiben Michael már erről beszélt, és a turnéján is szeretett volna, de a turné előtt (sajnos és nyugodjon békében) meghalt :/
Annyiszor lehetett már hallani: az orvos miatt halt meg. Miért nem érted meg?
2013. aug. 7. 11:27
Na ja, David Icke meg mindeközben vígan prófétál évtizedekig... Vagy netán.. Húúú, ő is...? :D :D
2013. aug. 7. 21:54
8/13 A kérdező kommentje:
En kerek elnezest h olvastam es utana erdeklodtem :D:D
Oké, higgy abban, ami jól esik! Azért mi hadd ne értsük, miért nem érdekel az igazság!
2013. aug. 8. 12:21
Beszélt ő sok mindenről, a Sony húzásairól is többek között - nagy nyilvánosság előtt! Amúgy sok minden lehetséges, én sem zárom ki az összeesküvés elméleteket.
2013. aug. 14. 22:13
Kapcsolódó kérdések: