Lehet hogy Michael Jacksont az illuminati nevu szervezet olte\olette meg?
Figyelt kérdés
Ha belegondolunk logikus lenne, hogy ok oltek meg, mivel a 2009-es turnean szeretett volna errol a 'szektarol' beszelni, hogy felnyissa az emberek szemet, de ez meghiusult sajnos :( szerintetek?2013. aug. 6. 18:46
11/13 anonim válasza:
Kizárni én se szoktam, csak valahol elég mélyen kucorog a saccolt igaz-hamis (valószínűsítő) skálán mind, ott várják a további "nyomokat", vagy valamit, ami bizonyít ezt-azt. Mármint ténylegesen, megvizsgálható tényekből logikusan levezethetően...
12/13 anonim válasza:
Akik kicsinálták Mike-ot (hacsak tényleg meg nem pattant, mielőtt kicsinálták volna - bár ekkora hírnévvel elég nehéz lehet elbújni), azoknak nem érdeke, hogy tudjuk az igazságot, ezért nincsenek nyomok, amiből további következtetéseket vonhatnánk le.
13/13 A kérdező kommentje:
En eleg valoszinunek tartom, olvastam egy s mast az illuminatirol.. Bar igaz, hogy nyomok nincsennek, de minek lennenek? Ha nem akarnak lebukni, ezert is akhattam elhallgattatni MJ- t, 2pac-t, Bob Marleyt... Bar az is lehet, h ezek csak sima feltetelezesek es mas all a dolgok mogott, vagy semmi, de akkor meg minek beszeltek volna rola? (Pl. 2pac-killuminati)
2013. szept. 1. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!