Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 17 eves letemre kiegtem,...

17 eves letemre kiegtem, hogyan tovabb?

Figyelt kérdés

Sosem voltam a legboldogabb ember, allando hullamvolgyekbol all az eletem, de jo ideje mar nem tudok egyaltalan boldog lenni

Unom az eletem, a csaladommal csak kenyszerbol beszelek, mert nincs is nagyon mirol. A barataimat is unom, sokszor kifejezetten kerulom oket. Nincs semmi celom az eletben, mindent unalmasnak es ertelmetlennek tartok. Egyedul az boldogit, ha filmet, sorozatot nezek, de az en eletetem nem halad semerre.

Szerintetek mit csinaljak? Azon kivul, hogy a pszichot ajanljatok....

2014. jan. 16. 19:11
 1/2 anonim válasza:

Tiszteletem!

Ez az időszak bizonyos szempontból könnyedén értelmezhető, kamaszkorban gyakran előfordulnak érzelmi hullámvölgyek. A részleteket nem ismerem így tényeket ezen az előzőn kívül nem mondhatok, de javaslom, keresd meg azokat a dolgokat, amik érdekelnek. A stagnálás (tehát egy helyben ülés) nem vezet semerre, csak az általad sorolt tüneteket fogja produkálni. Próbálj bekapcsolódni a dolgok folyásába, átélni a helyzeteket, mert gyakorlatban találja meg a legtöbbször az ember azt, amit keres. Lehet egy számodra unalmasnak vélt hobbi fogja meghozni számodra az áttörést.

Ha szeretnél, mesélj még nyugodtan a helyzetedről, szívesen segítek, ha pedig nem szeretnél nyilvánosan, az alábbi címre nyugodtan írhatsz nekem bármikor:

gondolatokegykoponyabol@gmail.com

A legjobbakat kívánom!

Tisztelettel: Kenyeres Dániel

2014. jan. 16. 19:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Próbálj valami célt keresni. Még nagyon fiatal vagy, igaz, amikor ilyen idős voltam, vagy fiatalabb, akkor úgy tűnt, mintha már annyira öreg (na jó nem, de érted) lennék, és mostmár nagyon nehéz lesz, eltelt az idő, meg minden, pedig lófaxt, eltelik pár év és visszanézel, hogy milyen kár hogy nem csináltam ezt vagy azt, pedig még mindig ugyanúgy ott vagy, ráadásul lehet hogy már nem vagy olyan letört ...

Próbálj meg a terveidre összpontosítani. Lehet hogy ez csúnyán hangzik, de a pénz körül forog nagyrészt ez a világ. Ez nem azt jelenti, hogy ez a legfontosabb, mert nem, de fontos ebben a világrendszerben. Ha van, akkor sok mindent tehetsz, mondhatsz stb. Amúgy nem annyira...

Legyenek először valamilyen elérhető céljaid, de ezek közül némely épüljön bele valami távolabbiba... legyen egy távolabbinak a része

Ha lesz munkád, mindegy milyenm, és pénzt keresel, akkor ha nem is bármit, de megvehetsz dolgokat amit szeretnél, és önállóvá válhatsz, mások nem szólnak bele a dolgaidba. Szabad leszel, és sokszor úgy érzed majd magad, mint filmnézés közben (tudom miről beszélsz!)

A lényeg hogy találj valami célt. A pénz csak eszköz.

2014. jan. 16. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!