Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Páromnak a haverjai telebeszél...

Páromnak a haverjai telebeszélik a fejét, hogy én megcsalom stb. Tény, hogy elég csapodár vagyok, de megcsalásról szó sincs. Folyton megy a veszekedés. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Minden este elmegy a párom a közeli kocsmába sörözni. A haverjai mindig mondják, hogy ezzel meg azzal láttak. Ami igaz is, de csak beszégetünk, már azt sem szabad? Ilyenkor hazajön és veszekedik velem, hogy én másoknak kelletem magam stb. Tegnap is az ágyra lökött.

Teljesen ki vagyok idegileg. A barátainak jobban hisz mint nekem akivel lassan három éve együtt van?

2014. jan. 13. 11:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kit akarsz átverni kérdező? Minket vagy önmagadat?
2014. jan. 13. 14:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Minden este kocsmázik? Az szép. Gondolom amellett, hogy a haverjai telebeszélik a fejét, még az alkohol is dolgozik.

Szép dolog, hogy nem csalod meg, de bevallom, én a helyedben már rég otthagytam volna ezt az agresszív gyakorló alkoholistát!

2014. jan. 13. 16:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Igazából én sem értem, hogy mit jelent a te szótáradban a "csapodár", ha csak beszélgetsz?
2014. jan. 13. 17:07
 14/16 anonim ***** válasza:

A csapodár azt jeleneti, hogy fűvel-fával.

Ezért érthetetlen ez az egész kérdés.

2014. jan. 13. 17:16
 15/16 A kérdező kommentje:
Helyesbítek! Csapodár voltam.
2014. jan. 13. 19:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy k.urvából lesz a legjobb feleség!

Amúgy viccet félretéve, ha tényleg csapodár voltál, akkor azért ne nagyon csodálkozz azon, hogy szájára vesznek az emberek a kocsmában, és azon se, ha a férjed nem tud maradéktalanul megbízni benned.

Nyilván ez idővel változhat, de ahhoz elég sok idő kell. Ha az ember egy kisebb közösségen belül bekerül valamilyen skatulyában, akkor abból nagyon nehéz kikerülni.

2014. jan. 13. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!