Mit tegyek ha rámszállt az exem meg a haverjai? 16/L
Én biztos ami biztos lefotóznám a csoportot,elmenteném egy mappába és kilépnék a csoportból. (Azért fotóznám le,hogy ha ne adj Isten valami baj történne legalább tudnám bizonyítani,hogy mik voltak az előzmények,fenyegetések). Aztán szólnék egy olyan embernek aki erős,akire számíthatok és telefonba elmenteni a számát gyorshívóra.
Egyedül nem mászkálnék,sötétben,kis utcákban.
Nem tudom mennyire durva a helyzet, ha esetleg testi bántalom esélye is fent állna akkor lehet,hogy szüleim segítségét kérném,ha "csak" ilyen utánam szólnak az utcán és ennyivel le van zárva,akkor csak próbálnám kerülni őket és idővel úgyis feledésbe merül a dolog.
Nem tudom mit jelent pontosan az,hogy rádszálltak így nem tudom mit tegyél. Ha úgy gondolod,hogy nagyobb bajod is eshet,követnek,zaklatnak mindenképpen szólj valakinek,és kérj segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!