Ha a haverjai nagyképű, bűnöző kinézetűek akkor ő is ilyen lehet?
Figyelt kérdés
Párszor találkoztam a sráccal aki tetszik, néhány mondatot váltottunk. Akkor normális volt, udvarias, teljesen rendben volt. Bejelölt ismerősnek facen. Nézem a képeit és a haverjai ilyen bűnöző kinézetű, kitetovált, c*gány szerűségek. Pózolgatnak késekkel meg ilyesmi. Na jó rajta is van bőven tetoválás, de az annyira nem tűnt fel. Váltottam vele pár levelet és teljesen normális volt, vicces, érdeklődő. De nem tudom, elvileg ő is olyan mint a haverjai nem? Lehet az az igazi énje amilyenek a haverjai? És azért így a képei alapján ő is nagyképűnek tűnik...2013. okt. 23. 15:27
1/7 anonim válasza:
Eléggé valószínű ha abban a társaságban van
2/7 anonim válasza:
Következő kérdésed: Miért vert agyon a barátom,pedig nagyon szeretem és nem csináltam semmi rosszat?:(
5/7 anonim válasza:
A közmondásokat nem véletlenül találták ki,például azt,hogy:madarat tolláról,embert barátjáról.Ez alapján sejtheted,kivel állsz szemben.Te döntesz,kell-e ez neked.
6/7 anonim válasza:
igen feltehetőleg ő se ártatlan bárányka.
7/7 A kérdező kommentje:
Csak olyan fura mert ha találkozunk teljesen normális. Meg facen is az volt ha leveleztünk. Sokszor az járt a fejemben hogy "Nahát, milyen aranyos" mert kis udvarias stb.
De ja...Madarat tolláról, embert barátjáról. Csak nem értem hogy ez most hogy van.
2013. okt. 23. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!