Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kerdezhetek valamit, miert...

Kerdezhetek valamit, miert mondjatok azt Justin Bieberre hogy meleg? Igazan helyes fiu, van egy gyonyoru baratnoje, jo a haja, szep az arca es hires . Most azert mondjatok hogy meleg mert irigyelitek vagy mert menobbek akartok lenni? NEM ERTEM?

Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 18:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Van ilyen, ám volt róla cikk is.. lehet biszex vagy nem tudom. Viszont, a fikázás sokak szerint jó buli.. én nem érzem annak, de a többség igen..

20f,meleg

2014. jan. 7. 13:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva kiráz a hideg ettől a Bieber gyerektől (egy beképzelt, elszállt kis p.csfej, a hangja nem nagy szám, a dalai tucatok, a külseje nem férfias... 12-14 éves lánykáknak bejön, azt megértem, de nem tudom, mitől tartják fiúsnak / férfiasnak, tiszta feminin vonásai meg férfiatlan stílusérzéke van). De attól függetlenül paraszt dolognak tartom azt, hogy bizonyíték nélkül vki sérteget mást vagy a szexualitására tez megjegyzést.
2014. jan. 7. 16:33
 13/14 anonim válasza:
Aki a képet küldte:nagyon látszik azon hogy össze van vágva és ő nem ****az a féltékenységeteket meg haggyátok meg magatoknak nem vagyok rajongója néhány dala tetszik de akkor is milyen lenne ha híresek lennétek és ezt állítanák rólad...Gondolkozzatok el ezen
2014. júl. 15. 12:49
 14/14 anonim válasza:
En szemely szerint imadom Justin Biebert.Nem b*zi,jo a hangja(egyaltalan nem nyalas).Mit kell amugy fikazni?Ismeritek?Nem.Akkor meg?Ellehet menni melegebb eghajlatokra.
2015. ápr. 22. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!