Ki volt a jobb szerintetek Michael Jackson vagy Tupac Shakur?
Figyelt kérdés
Tudom nem lehet össze hasonlítani a kettő embert, mert mindkettő a saját stílusában volt a legjobb és király, de igazából azt szeretném tudni, hogy melyiket szereték jobban az emberek melyik volt népszerűbb több rajongó tábor, stb.. és mivel szereték jobban azt aki jobb volt.2014. jan. 5. 21:33
21/24 anonim válasza:
Tupac!MJ zenéi nem jönnek be nem is tudok annyira róla semmit de Tupacról sokat és még egy olyan rapper nem lesz mint ő!
22/24 anonim válasza:
Tupac nem ertem hogy ez hogy nem értelmű tupac<33
23/24 anonim válasza:
Michael a mindenem és 2Pac az első számú kedvenc rapperem és mivel ez két külön műfaj. Nem lehet választani, inkább rakjuk őket össze. Hallgassatok bele ebbe: 2Pac - Liberian Girl - én szóltam ;)
24/24 anonim válasza:
Michael a mindenem és Pac az első számú kedvenc rapperem és mivel ez két külön műfaj. Nem lehet választani, inkább rakjuk őket össze. Hallgassatok bele ebbe: 2Pac - Liberian Girl - én szóltam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!