Ki volt a jobb szerintetek Michael Jackson vagy Tupac Shakur?
Nem szeretem a rap-et, de Tupac dalszövegei nem rosszak. Megnéztem pár interjúját is, nehogy úgy nyilatkozzak, hogy úgymond azt sem tudom, ki ő. Úgy gondolom, helyén volt a világról alkotott véleménye, akárcsak Michaelnek.
MJ-t nagyon szeretem, a zenéjét is, meg úgy egyáltalán, mint ember. Sosem találkoztam vele (mint ahogy Tupac-kel sem), de jobban "ismerem" Michael-t, mint Tupac-et.
Tupac talán kissé nagyobb hangú volt, keresetlenebb szavakkal nyilvánított véleményt (nem csak a dalszövegeiben), de úgy gondolom, mindketten őszinték voltak.
Annak ellenére, hogy két fekete emberről beszélünk, Michael jóval udvariasabb, jobb modorú volt, káromkodni elvétve hallottam csak. Persze ez biztos köszönhető a különböző zenei stílusuknak is, nyilván. De szerintem neveltetés kérdése is. Michael nagyon jól nevelt volt.
Bruce Lee-t is megemlítettétek, ő is szimpatikus, de a fia, Brandon talán még inkább.
2pac a legjobb!!:DD rest in peace!
De Jackoval sincsen bajom,csak az egy másik műfaj.
2Pac nem énekelt hanem rappelt:D
amúgy sem lehet összehasonlítani ezt a két legendát,más műfajban alkottak maradandót,és remélem Pac visszatér Makaveli néven és a rappet 360°-ban megfordítja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!