Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki volt a jobb szerintetek...

Ki volt a jobb szerintetek Michael Jackson vagy Tupac Shakur?

Figyelt kérdés
Tudom nem lehet össze hasonlítani a kettő embert, mert mindkettő a saját stílusában volt a legjobb és király, de igazából azt szeretném tudni, hogy melyiket szereték jobban az emberek melyik volt népszerűbb több rajongó tábor, stb.. és mivel szereték jobban azt aki jobb volt.

2014. jan. 5. 21:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Úhh, de nehéz kérdés! Tényleg nem igazán lehet őket összehasonlítani, de ha mindenképpen mondani kéne egy nevet akkor Tupac. De csak azért mert nagyon bírom a rapet, és ő egy géniusz volt. A popot nem szeretem, kivéve MJ-t, habár pont ezért (is) jelent ő olyan sokat számomra. Két legenda mindenképpen. Példát lehetne róluk venni mindenkinek.
2014. jan. 14. 19:56
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem a rap-et, de Tupac dalszövegei nem rosszak. Megnéztem pár interjúját is, nehogy úgy nyilatkozzak, hogy úgymond azt sem tudom, ki ő. Úgy gondolom, helyén volt a világról alkotott véleménye, akárcsak Michaelnek.

MJ-t nagyon szeretem, a zenéjét is, meg úgy egyáltalán, mint ember. Sosem találkoztam vele (mint ahogy Tupac-kel sem), de jobban "ismerem" Michael-t, mint Tupac-et.

Tupac talán kissé nagyobb hangú volt, keresetlenebb szavakkal nyilvánított véleményt (nem csak a dalszövegeiben), de úgy gondolom, mindketten őszinték voltak.

Annak ellenére, hogy két fekete emberről beszélünk, Michael jóval udvariasabb, jobb modorú volt, káromkodni elvétve hallottam csak. Persze ez biztos köszönhető a különböző zenei stílusuknak is, nyilván. De szerintem neveltetés kérdése is. Michael nagyon jól nevelt volt.

Bruce Lee-t is megemlítettétek, ő is szimpatikus, de a fia, Brandon talán még inkább.

2014. jan. 16. 14:50
 13/24 anonim ***** válasza:
90%

2pac a legjobb!!:DD rest in peace!

De Jackoval sincsen bajom,csak az egy másik műfaj.

2014. jan. 18. 13:41
 14/24 anonim válasza:
79%
Thug Life 4ever niggaz!
2014. febr. 6. 21:30
 15/24 anonim válasza:
Mj! Ő az isten.. ahogy a másik ki azt nem tom..
2014. márc. 13. 21:48
 16/24 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=vAi3Pz_iboo na itt mérjétek össze melyik volt a keményebb :) (mármint a zenei éneklésben)
2014. márc. 14. 18:25
 17/24 anonim ***** válasza:

2Pac nem énekelt hanem rappelt:D

amúgy sem lehet összehasonlítani ezt a két legendát,más műfajban alkottak maradandót,és remélem Pac visszatér Makaveli néven és a rappet 360°-ban megfordítja:D

2014. márc. 14. 19:50
 18/24 A kérdező kommentje:
Michaelnek szép hangja van, de itt 2 Pac oda ba**sza! :D
2014. márc. 15. 09:21
 19/24 Mark Fifth válasza:
49%
Tupac Amaru Shakur, ez nalam egyertelmu, nem felt, a legigazabb volt, igazi kolto, rapper, forradalmar, a kedvenc zeneszem.
2014. máj. 1. 22:21
 20/24 anonim ***** válasza:
44%
MJ ről nem tudok sokat, de amit Tupac csinált... Meg kell csak nézni pár interjút vele. Ő nem csak egy rapper volt. A vége fele akár napi 4 számot is felvett, egy Snoop Dogg is annyit nyilatkozott, hogy fele annyit nem ér, mint Tupac. Aki meg még nem is halott Tupac ól vazze hát nem is tudom mit mondjak... Amúgy kb. összehasonlíthatatlanok.
2014. júl. 3. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!