Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki lenne felnőtt...

Szerintetek ciki lenne felnőttként második keresztnevet felvennem? 20/lány

Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 22:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Jaja, ezen már énis elgondolkodtam.

Viszont volt olyan osztálytársam, aki suliban mindig a 2. keresztnevét használta, otthon meg az eredetit, azon szólították. Meg volt még egy pár ismerősöm, akik szintén nem szerették a keresztnevüket, és a másikat használták.

Egyébként Zsanettnek hívnak jelenleg, de utálom.

Nemsokára úgyis költözöm ki külföldre, azért gondolkodtam el ezen a dolgon.

2014. jan. 4. 22:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt nagy eséllyel úgyis Janet-nek fogják ejteni, az pedig tök jó név.
2014. jan. 4. 22:37
 13/20 anonim ***** válasza:
Igen az.
2014. jan. 4. 22:37
 14/20 anonim ***** válasza:
igen
2014. jan. 4. 22:38
 15/20 anonim ***** válasza:

22:25 ezen semmi furcsa nincs. Nekem is két nevem van, régen csak az egyiket használtam, ma már mindkettőt. Van olyan, hogy két emberrel vagyok és az egyik így hív, a másik meg úgy, de olyan is van, hogy egy ember egyik akalommal az egyik nevemet használja, másik alkalommal a másikat. Nem látszik, hogy nehezükre esne. Szerintem jó ez így, sőt vicces.

Kérdező, egyáltalán nem ciki másik nevet felvenned! A lényeg, hogy neked jó legyen.

2014. jan. 4. 22:43
 16/20 A kérdező kommentje:
Igen, csak megint más, ha az ember születésekor kapja, és megint más, ha felnőttként besétál az okmányirodába, és akkor ezt kérvényezi... lehet hülyének néznének az ottani emberek.
2014. jan. 4. 22:48
 17/20 anonim ***** válasza:
Ugyan, azt gondolod érdekli őket, hogy mit csinálsz? Nekik egyrészt ez a munkájuk, másrészt biztosra veszem, hogy nem ez a legdurvább dolog amivel valaha találkoztak. Ez egy semmiség.
2014. jan. 4. 22:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Ez akkor is szánalmas. "Jaj, valaki így hív, valaki úgy hív, csupa kaland és misztikum vagyok." Szerintem ez nevetséges. Pláne, hogy erről az ilyen kis zsarnok boszik jutnak eszembe, mint az oviban: te csak felségnek hívhatsz, te csak Aurora-nak, te meg Cassandra-nak.
2014. jan. 5. 00:53
 19/20 anonim ***** válasza:
És mi lesz a második neved?
2014. jan. 5. 13:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Miért lenne "ciki"?

Sokan vesznek fel második keresztnevet, van, aki a teljes nevét is megváltoztatja. :)

2020. máj. 17. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!