Ezt hogy lehetne a legtapintatosabban?
Van egy lány, akivel interneten ismerkedtem meg, jópár levél és üzenet váltás után találkoztunk. Viszont a randi számomra nem úgy alakult, ahogy vártam. Előtte végig azon izgultam, hogy jó benyomást keltsek és féltem a vissza utasítástól is nem is kicsit. Azonban ez pont fordítva sült el, mert nekem nem volt olyan érzésem, hogy ebből párkapcsolatot szeretnék bizonyos okok miatt, de nem is az ok a lényeg, hanem, hogy a randi után felhívott és konkrétan elmondta mit gondol és szeretne többet találkozni, tudom hülye vagyok, hogy nem úgy reagáltam le a dolgokat, ahogy kellett volna és nem szóltam időben, de kicsit szerettem volna megemészteni a dolgokat, de végülis mindig oda lyukadok ki, hogy nem akarok többet tőle. Viszont most egyre kínosabbá válik a dolog, nem szeretnék tovább várni, a tudtára akarom adni, de hogy tegyem ezt meg? Ha nem lenne ilyen lelkes az irányomba, nem lenne ilyen nehéz, félek hogy nagyon beletiprok, már másra se tudok gondolni...
Szóval főleg lányok válaszát várnám, hogyan érintene titeket egy ilyen dolog és hogy esne a legjobban a felvezetése?
A válasz egyértelmű: meg kell neki mondanod amit gondolsz. Ilyenkor a legjobb az egyenes beszéd, minden körítés nélkül. Amit leírtál úgy érzem, hogy korrekt, és nem lenne sértő számára, bár az lehet, hogy kicsit falhoz vágná. Találkozz vele (ne telefonon "szakíts vele"), és ott mondd nyíltan a szemébe, hogy ez van.
Lehet, hogy megharagszik, de ezzel mindkettőtöknek jót teszel. Idővel ezt ő is be fogja látni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!