Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezt hogy lehetne a legtapintat...

Ezt hogy lehetne a legtapintatosabban?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel interneten ismerkedtem meg, jópár levél és üzenet váltás után találkoztunk. Viszont a randi számomra nem úgy alakult, ahogy vártam. Előtte végig azon izgultam, hogy jó benyomást keltsek és féltem a vissza utasítástól is nem is kicsit. Azonban ez pont fordítva sült el, mert nekem nem volt olyan érzésem, hogy ebből párkapcsolatot szeretnék bizonyos okok miatt, de nem is az ok a lényeg, hanem, hogy a randi után felhívott és konkrétan elmondta mit gondol és szeretne többet találkozni, tudom hülye vagyok, hogy nem úgy reagáltam le a dolgokat, ahogy kellett volna és nem szóltam időben, de kicsit szerettem volna megemészteni a dolgokat, de végülis mindig oda lyukadok ki, hogy nem akarok többet tőle. Viszont most egyre kínosabbá válik a dolog, nem szeretnék tovább várni, a tudtára akarom adni, de hogy tegyem ezt meg? Ha nem lenne ilyen lelkes az irányomba, nem lenne ilyen nehéz, félek hogy nagyon beletiprok, már másra se tudok gondolni...

Szóval főleg lányok válaszát várnám, hogyan érintene titeket egy ilyen dolog és hogy esne a legjobban a felvezetése?

2014. jan. 3. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Legyél vele őszinte, mondd meg neki, hogy ne haragudjon, de a találkozáskor nem éreztél úgy, ahogy kellett volna és nem tudnál elképzelni vele párkapcsolatot. Lehetőleg minél korábban közöld vele, ne hitegesd tovább, mert azzal csak rontasz a helyzeten. Ha normális, akkor tudomásul veszi és nem ír többet rád, nem lesz probléma. Én mondjuk nem is vennék egy ilyen dolgot a szívemre, mert az internetes ismerkedés számomra nem egyenértékű a személyes kapcsolatokkal. Ha szerencséd van, ő is így van vele. Amúgy kitalálom, a csaj azért nem volt jó, mert csúnyább volt, mint a képeken igaz?
2014. jan. 3. 22:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Nincs szerencsém vele, mert mint írtam felhívott és egyértelmű volt, hogy többet akar nem kertelt túl sokat. Egyébként nem a külsejével volt a gond, hanem a stílusával az egész viselkedésével, nem volt buta vagy igénytelen meg ilyesmi csak teljesen más volt, mint amit a leveleken keresztül gondoltam, szószerint kínosan éreztem magam végig vele és nem éreztem, hogy annyira vonzódnék hozzá. Aztán ezen rágódtam még éjszaka is, próbáljak neki másik esélyt adni hátha csak az elsőnél nem jött úgy össze, de egyre biztosabban érzem, hogy semmi értelme nem lenne.
2014. jan. 3. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:

A válasz egyértelmű: meg kell neki mondanod amit gondolsz. Ilyenkor a legjobb az egyenes beszéd, minden körítés nélkül. Amit leírtál úgy érzem, hogy korrekt, és nem lenne sértő számára, bár az lehet, hogy kicsit falhoz vágná. Találkozz vele (ne telefonon "szakíts vele"), és ott mondd nyíltan a szemébe, hogy ez van.

Lehet, hogy megharagszik, de ezzel mindkettőtöknek jót teszel. Idővel ezt ő is be fogja látni.

2014. jan. 3. 23:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, egyáltalán nem tudom elképzelni ahogy előtte állok és konkrétan megmondom...nem akarom énse telefonon, de már ha felhívom is félek, hogy mit mondok milyen indokkal hívom meg, mintha csak simán újabb randi lenne vagy áhh szóval értitek :D komolyan olyan rosszúl vagyok tőle, sose gondoltam volna, hogy ez ilyen sz*r...sokkal könnyebb lett volna ha goronbán elküld a p*csába mert nem tetszek neki.
2014. jan. 3. 23:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Sokat segítenél neki, ha tudtára adnád, milyen visszataszító, ha egy teljesen kedves és szép hölgy olcsón adja.
2014. jan. 4. 00:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Hogyne, ezt még úgy kegyelem döfésként tegyem hozzá vagy, hogy gondoltad? Míkor ígyis ennyire nehezemre esik...
2014. jan. 4. 00:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!