Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki csendes, miért olyan?

Ha valaki csendes, miért olyan?

Figyelt kérdés

Nem tudom minek, de nagyon halkszavú vagyok. Ha társaságban vagyok, nem tudok mit mondani a beszédjükre. Ha kettesben vagyok valakivel, az jobb, de valamikor akkor se tudok arra mondani valamit, amit mondott. A szüleim, egy barátnőm, meg egy uncsim aki előtt megvagyok nyílva.

Általában csak akkor megyek valamerre mikor a barátnőm hív valahova.

És nem tudom, hogy hogy fogok így egy fiúval megismerkedni, mikor utcán nem ismerkedünk, meg ha vagyunk valahol idegenekkel se.

Szerintetek, miért vagyok ilyen?

2014. jan. 2. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
én is pont ilyen vagyok!
2014. jan. 2. 19:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni, hogy 16/l.
2014. jan. 2. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok sajnos. Ez szerintem egy kialakult dolog, szorongás, önértékelési gondok stb. miatt. Receptet nem tudok rá, hogy változtass rajta, mert még nekem se sikerült, de romlik idővel, szóval ne zárkózz be mégjobban, próbálj meg tenni ellene.
2014. jan. 2. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos én is ilyen vagyok. Mondták,hogy már kisbabaként is rendkívül érzékeny voltam,s ahogy idősödtem,a kortársaktól és tanároktól kapott negatív visszajelzések csak még jobban elmélyítették bennem a szorongást,a zárkozóttságot,érzékenységet.Picit tudtam csak változtatni rajta,de nyílt,pörgős,nagy társasági ember sosem leszek,ugyanis a saját bőrömből kibújni nem tudok,maximum csak eljátszani hogy más vagyok,de az egy idő után kifárasztja az ember lelkét. Mivel 16 vagy még reménykedhetsz,hogy ez csak a tinédzser kor egyik ún. mellékhatása. Én 22 évesen sajnos ebben már nem reménykedhetek.
2014. jan. 3. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!