Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem tudok beszélgetni?

Miért nem tudok beszélgetni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen semmi sem jut eszembe, minden beszélgetést el tudok intézni pár szóban. Szórakoztató abszolút nem vagyok. Ez azért probléma, mert így nehezebb érvényesülnöm és mindenki butának vagy csendes őrültnek néz.

2013. szept. 21. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Én élvezem a csendes őrültséget, és az még jobb, hogy már nem is akarok ellene tenni, mert az nagyon látszik és gáz. Még egy olyan emberrel nem találkoztam, akivel egy hullámhosszon lettem volna. Szerintem ez az oka. Néha rémülten nézem a többieket, hogy csak jár, jár és jár a szájuk a nagy semmiről.
2013. szept. 21. 17:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából engem is csak az érvényesülés miatt zavar. Senkinek sem vagyok szimpatikus.
2013. szept. 21. 17:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Csodálkoztok?

Facebook!!!!!!

Gratulálok.

Nem veszitek èszre,hogy csak a gèp előtt ültök,ez a baj.

Gyertek velem dumálni akkor majd lesz önbizalmatok.Egèsz nap csak pofázok pofázok pofázok.

2013. szept. 21. 17:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezt miből szűrted le? És miért ne lehetne önbizalmam?
2013. szept. 21. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!