Elég röhejes, nem?
nyugi ez is csak egy múló hóbort majd jön más és akkor azt fogják hordani
azért ne tépd le a fejükről a sapit mert elmebetegnek néznek :DD
Kiröhögni, nyugodtan kiröhögheted. De a tettlegességig ne menj el. A dühödet meg kell tanulnod kezelni! Amit felsoroltál, hogy mit csinálnál, az bűncselekmény. Remélem nem gondoltad komolyan.
Utolsó, már bocs, de erre inkább nem válaszolnék ... Csak annyit esetleg, hogy ott leszek a Deák Ferenc aluljáróban egy seprűvel és mindenkire lecsapok, aki ilyen sapkát visel! Két ünnep között jöttem ki a kórházból majdnem egy éves kezelést követően, mert tavaly a hangok azt mondták, hogy le kell fűrészelni azoknak a lábát, akik jeti csizmában léptek az utcára, és most állítják be a gyógyszereimet, mert rémálmaim vannak a jeti csizmákkal, úgyhogy most közveszélyes vagyok! És jól tudom, hogy azért félsz, mert neked is ilyen sapkád van!!! UUUUU!!!!!!
Szóval, ez az új évi fogadalmam. Sz@rok a gyógyszerekre, az csak hülyéknek valók! Én teljesen normális vagyok, a hangok is megmondták!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!