Ez nagyon ciki?
Figyelt kérdés
Szilveszter van és fáj a hasam, kockulni is alig tudok. Nem terveztem mára semmit. De akkor is fáj a hasam. Mindjárt ide hányok. Most olyan jó lenne elszívni egy szál cigit, de apám itthon van és így nem tudok. Nem tudja, hogy cigizek. Van még valaki, akinek fáj a hasa?2013. dec. 31. 19:54
1/9 A kérdező kommentje:
Ma ettem egy baguettet, hagymás volt és almát nutellával, meg egy darab virslit.
2013. dec. 31. 19:55
2/9 anonim válasza:
Az enyém is fáj, úgy látszik, nagyon sokat ittam ma :D.
5/9 anonim válasza:
Nekem meg a fejem robban szet mindjart.. :D meg gondolkodom, hogy elmenjek-e buliba.
6/9 anonim válasza:
Igen. Ciki, hogy cigizel, ciki, hogy ilyen hülye kérdéseket írsz ki ide, és csak úgy általában: ciki vagy!
7/9 anonim válasza:
Mi lenne eben ciki? Mozogj egy kicsit, vagy hánysz, vagy wc.
Vagy kérj epehajtót, Mira vizet, fordulj Anyádhoz gyógyszerért, tanácsért.
Nem is hiszed, mi mindent tárolnak otthon a nők.
Vagy küld el apádat otthonról, hogy rágyújthass.
8/9 anonim válasza:
Gyújts rá és hányd le a faterod.
9/9 Kini :)) válasza:
Ebben mi ciki? Hogy fáj a hasad? Mindenkivel megesik. Nekem meg a vesém fáj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!