Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Velem lehet a baj, vagy a...

Velem lehet a baj, vagy a többiekkel? 13L

Figyelt kérdés
Nem vagyok az a tipikus csaj,aki folyton fiúkkal hülyül,mindig szerelmes,és folyton azon hisztizik,hogy nincs pasija (12-14 évesen),és ha meglátok egy páva fiút,nem az a gondolat fog el,hogy "Húú,de menő!" meg hogy "Milyen szexi *o*!".... Sokak másnak tartanak,mert én olvasok normális könyveket,nem csak buta sorozatokat és nyálas,szerelmes vagy éppen idióta filmeket nézek.Nem jártam még senkivel,és nem vágyakozom folyton arra,hogy legyen.Nem mindig tartanak "menőnek" és stílusosnak,pedig sokkal normálisabban szoktam felöltözni,mink ők. Szóval szerintem okkal merült fel bennem a kérdés,hogy én vagyok más,vagy csak a "barátaim" ilyenek,mert ez a menő.

2013. dec. 31. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te vagy a normálisak.Ha mások nem tartanak annak,akkor ők a hülyék.

Nem muszáj mindenkinek ugyanazt szeretnie.

2013. dec. 31. 12:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen voltam, és ezt tartom normálisnak.
2013. dec. 31. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Normális vagy :D Egyszóval: EGYEDI :) Ez a bajuk :/ manapság már bocsánat p****a gatya és mell kint van póló és 1 kg smink nincs rajtad te már nyomii vagy így épült a közéletbe... A kérdésre válaszolva se veled se velük nincs "baj" mert ezt "kell" csinálniuk szerintük hogy elfogadja társadalom őket :) Te egyszerűen meg nem követed őket hanem saját véleményed van és ízlésed
2013. dec. 31. 12:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
te vagy a normális, a többiekkel van baj!
2013. dec. 31. 12:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

A harmadik válaszoló nagyon jól megfogalmazta.

Főleg az elején.

2013. dec. 31. 12:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat.Ja,és Boldog Új Évet! :D
2013. dec. 31. 12:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Neked is boldog új évet! :)
2013. dec. 31. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!