Miért jó ez egyes embereknek?
"Ők vajon mit szólnának ha az ő kérdésükre is csak ilyen válaszok érkeznének?"
Ez tudod az egésznek a lényege, hogy "ők" nem tesznek fel hülye kérdést, mert tudják használni az internetet és ki bírják deríteni egy 15 tagú gyakorikerdesek-felhasználó gárda nélkül is hogy meddig lesz nyitva az Aldi Újév napján.
Ehhez kapcsolódik a következő gondolatom is, mégpedig az hogyha valóban olyan hű de fontos megtudni a kérdésre a választ, akkor nem értem miért ül a kérdező és várja hogy a szájába repüljön a sült galamb, miért nem tesz meg minden tőle telhetőt hogy megtudja azt a bizonyos választ? Mert ugye fontos. Itt senki nem lexikon, meg kisokos, mi is ugyanazt tudjuk tenni mint a kérdező: megkeressük az interneten a választ.
Lehet, hogy én fogalmaztam rosszul, de még oda is írtam hogy: "még akkor is, ha nincs rá okuk.."
Értem én, de épp ez lenne a lényege hogy amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted!
Nem pont olyan kérdésre gondoltam hogy: Szerintetek holnap hány pattanás lesz a szomszédom barátnőjén? meg stb..
Én is feltettem egy kérdést,szerintem normális volt.Hogy követett egy ember. Mit érdemes ilyenkor tenni?És csak 1normális válasz jött rá.Volt aki meg mert rágalmazni hogy csak kitalálom mert kiakarok valakivel cseszni.
Nem tudom hogy esne nekik hogyha őket is lehurrognák,lehülyéznék.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!