Na most mi legyen? Elmenjek szilvesztrezni vagy ne?
Figyelt kérdés
Sok helyre hivtak es meg is van, hogy hova mennek, de nemtudom. Eddig mindig itthon szilvesztereztem es szeretnek menni buliba, de emellett nem tudom elkepzelni, hogy ne a csaladommal legyek. Az meg a masik, hogy felek, hogyha lemondom megharagudnak:/ Mit tegyek? Menjek vagy ne? 15L2013. dec. 30. 17:21
1/7 anonim válasza:
Maradj otthon, majd megbékélnek.
2/7 anonim válasza:
Ha akarsz menj. Nekem még választási lehetőségem sincs.
3/7 anonim válasza:
Ez nekem is mindig probléma volt, aztán végül elmentem oda, ahova akartam. Évről évre egyre rosszabb és rosszabb lett a helyzet, míg végül kábítószerfüggő lettem. Mielőtt tönkrement az életem, elkezdtem Fankadelit hallgatni és azóta nem hogy megváltoztam, de középvezető vagyok egy multinál és közgazdasági diplomám van. Visszacsinálni nem csinálnám, szerintem nem elég tudni, tapasztalni kell!
Azt viszont vedd figyelembe, hogy ha idén nem mész el, akkor jövőre biztos elfogsz... 24f
4/7 anonim válasza:
Fanka ne reklámozd már a hulladék zenédet.
5/7 anonim válasza:
Szerintem menj el nyugodtan! :)
Én is 15 voltam,amikor először a család nélkül,barátokkal szilvesztereztem. Ott ismertem meg a barátomat is,de 5 hónapra rá jöttünk össze.
Arra azért vigyázz,hogy NE rúgj be/drogozz/szexelj idegenekkel.
6/7 anonim válasza:
4-es: amilyen hlye vagy, úgy szeretlek :)
7/7 anonim válasza:
Menj el szerintem. A családoddal még ott lehetsz egész évben. Én is mindig ezzel az elvvel megyek el. Meg engem el is küldenek, mert ők is hívják a haverjaikat. Menj csak el, jól érzed majd magad. Nem kell mindig otthon lenni, és nem világgá mész, csak egy buliba, ahonnan másnap (jobb esetben :D) mész haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!