Ki ez a Benjamin Lasnier? Valami díszb*zi? Ő képviselné a mai fiatalságot?
"De nem értem, hogy lehet ez a kölök modell."
Mit nem értesz rajta? Attól hogy valaki nem szereti, nem változtat azon a tényen hogy egy tipikus jóképű kölyök. Vagy felétek a duci zsíros hajú kapa fogú gyerekek lesznek modellek?
Nekem a Tokio Hotel jut róla az eszembe. Bill Kaulitz a Tokio Hotel énekese nézett ki kb. ennyi idősen. Annyi h Benjamin nincs még kifestve, de van egy két videó és kép amin eléggé nőies. Lehet, hogy jól néz ki (lányos kinézetű), de ettől még nem kéne még lányosabbá tenni magát. Most még mindenkinek tetszik, de ha eléri a felnőtt kort a vele egyidős lányoknak már nem fog kelleni ilyen meleg kinézetű fiú. Szerintem. Tokio Hotelből kiindulva.
Két sztár összehasonlítása:
Benjamin Lasnier:
Bill Kaulitz:
13-as hozzászolónak: "Lehet fáj nekik hogy kamasz/kiskamsz korukba rájuk se néztek a csajok mert valami tüdőig felhúzott mackónadrágos szódásszifon szemüveges "nyomik" voltak?"
Akkor az volt a divat és a csajoknak is az tetszett (lehet h a szemüveg nem, de ez a mai "modern" nagy fekete kocka sem jobb, mégis mindenkinek bejön.) Valószínűleg akkor odajött volna a Benjamin Lasnier ezzel a stílusával lehet, hogy a tüdőig felhúzott mackós kamaszokért rajongtak volna a lányok, mint Benjamin "csőnadrágjáért" és "kócos" fizurájáért. Most viszont Lasnier stílusa a divat, most mindenkinek ez tetszik (nekem is), de ha visszajön újból a tüdőig felhúzott mackós nadrág a nagy szódásszifonnal, akkor újból az olyanokért fognak rajongani a lányok. Ez az amikor mindenki a divat után megy. Valamilyen szinten kell is, de nem kell túlzásba vinni. Mellesleg Benjámin öltözködés normális. Neki jól áll ez, de nem mindenkinek. Ezt is figyelembe kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!