Ki ez a Benjamin Lasnier? Valami díszb*zi? Ő képviselné a mai fiatalságot?
Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 22:17
11/28 anonim válasza:
mért te nem vagy az!!!!!!!!!!!!!!!
12/28 A kérdező kommentje:
Én? Nem igazán. Gondoltam, hogy hamarosan megérkeznek a fanok...
2014. jan. 12. 09:09
13/28 anonim válasza:
Én nem vagyok fan, és nem is szimpatikus, hogy 1-2 zene coveren kívül semmi más produktuma nincs azon kívül hogy képeken pózolgat. Ettől függetlenül ugrálnak érte a (most még csak) kis csajok. De valószínűleg ha felnő egy jó képű férfi lesz, akiért ugrálnak majd a csajok. Miért ne lehetnének irigyek rá az emberek? Lehet fáj nekik hogy kamasz/kiskamsz korukba rájuk se néztek a csajok mert valami tüdőig felhúzott mackónadrágos szódásszifon szemüveges "nyomik" voltak? Ezzel még mindig nem őt akarom védeni, és még egyszer nyomatékosítom hogy egyáltalán nem szimpatikus a számomra, csak egyesek olyan csőlátással vannak megáldva hogy az már fogalom.
14/28 anonim válasza:
Hát, mindenesetre én nem vagyok rá irigy, emiatt meg pláne nem, mivel lány vagyok.... (9. válaszoló)
15/28 anonim válasza:
mer ö az nem?hát nem nem az!!!!!!!!!miért kell kifogni egy olyan embert akit a háta mögött beszélitek ki???!!!!ja és elmondom elég sok mindenbe lehettek rá féltékenyek...
16/28 A kérdező kommentje:
Valószínűleg. De, kérlek mondj példát, nem jut eszembe semmi.
2014. jan. 12. 18:13
17/28 anonim válasza:
Pl. Gazdag,modell jó hangja van és még sok minden
18/28 A kérdező kommentje:
Gazdag? Lehet. A szülei biztos a segge alá rakja a pénzt. De nem értem, hogy lehet ez a kölök modell. A hangjáról nem is beszélve. Mint egy retardált fóka.
2014. jan. 13. 15:49
19/28 anonim válasza:
Te beszélsz a tehangod se lehet valami jó és szerintem az övé jó és könnyen lehet modell de belőled még álmodba se....
És akárki akármit mond róla ÉN megvédem mert ismerem és birom is és a zenéit is és lelehetne szállni róla mert nem ártott nektek semmit...!!!!!
20/28 A kérdező kommentje:
Őszintén... tudod milyen a hangom? És hogy hogy nézek ki? Buta liba.
2014. jan. 13. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!