Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi ez a sok eljegyzés mostanáb...

Mi ez a sok eljegyzés mostanában?!

Figyelt kérdés

Itt a december, és mindenki eljegyzéssel dobálózik. Összecsődítik a családot, jó nagy feneket kerítenek neki.

Miért érzem azt, hogy a felhajtás ellenére a mai világban egy eljegyzés egyre kevesebbet számít.

Meg ez a nagy összejövetel...ez nem csak a két ember mehgitt pillanata? Aztán persze jelentsék be egy családi ebédnél...de komolyan nem értem mi ez a nagy eljegyzési láz ebben a hónapban...

2013. dec. 28. 23:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez nekem is feltűnt, de nem zavar, csak énse értem mitől szaporodtak meg az eljegyzések.
2013. dec. 28. 23:33
 2/8 A kérdező kommentje:

*meghitt...elírtam.

Úgy érzem lassan "divat" lesz..

2013. dec. 28. 23:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi van? Irigykedsz?
2013. dec. 28. 23:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Van szerintem valami más oka is, mert ha csak 2-3-al találkoztam volna, nem furcsálnám, de még más is észre vette, így érdekes. A bolygók együtt állása a legmegfelelőbb az eljegyzést tekintve vagy valami hasonló baromásg, kitudja.:D
2013. dec. 28. 23:40
 5/8 A kérdező kommentje:

nem :) elcsépelt dolog karácsonykor a lánykérés. Csak feltűnt.

Nyáron ugyan ez a helyzet az esküvőkkel. Szezonális dolgok...:D

2013. dec. 28. 23:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet, nekem nem tűnt fel az előző években ennyire.
2013. dec. 28. 23:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Furcsa :) Mondjuk nem baj, hogy az emberek házasodnak. Csak akkor legalább ne lenne annyi válás
2013. dec. 28. 23:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Nincs több eljegyezés, csak a közösségi oldalak által belátást kapsz mások életébe.

Szerintem nagyon szép dolog, ha valaki a családjával együtt megünnepli az eljegyzését. Ez attól még kettőjük dolga, hiszen a lánykérésnél ketten vannak és csak később ünneplik meg a családdal. Én ebben semmi kivetnivalót nem látok. Én is így szeretném.

2013. dec. 29. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!