Miért vagyok ilyen mostanában?
Nincs kedvem iskolába járni és tanulni. Eddig több volt de már teljesen szeptember óta nincs erőm, energiám és türelmem. Nem tudok tanulni. Hiába ülök felette akár órákat, egyszerűen nem bírom megjegyezni mert se kedvem, se energiám nincs hozzá. Reggel mindig 7:15 - 7:30 körül sikerül kikelnem az ágyból mert van, hogy meg se hallom ha anyukám bejön szólni fél 7 körül. Akkor is ez van ha időben lefekszem. A napjaim unalmasak és rosszak még hétvégén meg szünetben is. Nem tudom mi történt de nagyon rossz így. Mit tehetek ez ellen?
16/L
Akkor nézz filmeket vagy sorozatokat, hallgass zenét.
Vagy foglalkozz a hobbiddal, gondolom van ilyened.
Szoktam filmeket nézni, bár már nem tudom sokszor, hogy mit nézzek. Hobbim sincs.
Egy napom abból áll, hogy felkelek, iskolába megyek, haza jövök és tévét nézek vagy gépezek estig, aztán alszom. Tudom, hogy ez nagyon gáz de nem tudok mit tenni, hobbi szinten semmi sem érdekel és tudom, hogy erről csak én tehetek de nem tudok változtatni, vagyis nem tudom hogyan lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!