Hoppkins kérdése:
Miért van az hogy mostanában egyre több 15-20 év körüli roma fiatalt látok kigyúrva? Sok szabad idő vagy hogy van ez?
Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 22:30
1/5 anonim válasza:
Azon még nem gondolkodtál, hogy a börtönben nagyon ráérnek? :D
2/5 anonim válasza:
Amelyik meg nem börtönviselt, és nem is szeretne az lenni, az rendeszerint kemény fizikai munkát tud vállalni, olyan helyeken még van is felvétel, meg a 49000 mellé is jár rendes "borravaló". tekintettel arra, hogy a kemény fizikai mellé elég keményen kell zabálni is. Hamar meg lehet különböztetni a két típust, lásd szlengszótár, "cigányedzés". Azért a meló nem mell+bicepsz (esetleg has) lesz, hanem inkább mindent erősít, kivéve mell.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát én falumba épp az hogy akki dolgozik inkább le van fogyva vagy kicsit pufibb
szerintem sok szabad idő miatt gyurnak meg genetika is számit
2013. júl. 12. 09:28
4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem sok szabad idő miatt gyurnak meg genetika is számit
2013. júl. 12. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!