Szerintetek helyes az erőszak Szilvesztertől?
Igazából elég nehéz családi hátterem volt, lehet hogy emiatt történt?
Édesanyámék hamar elhagytak születésem után, és a volt nevelőapám meg a szomszédasszony nevelgettek egy darabig. A nevelőapámról nem is beszélnék, de hogy nem becsületesen kereste a kenyerét az biztos, nem is csodálom hogy hamar feldobta a talpát. A halála után nevelőanyám is kidobott (szó szerint). Nem volt munkám, így koldultam egy darabig de elegem lett a főnökömből (egy vén megkeseredett prosti volt és örültem is amikor utólag a hallottam, hogy már alulról szagolja az ibolyát). Szerencsére sikerült munkát szereznem és így felszolgálóként tudtam dolgozni egy helyi étteremben. Jó volt a fizu meg minden, de ott is hamar elegem lett a "főnökömből", a tulajdonos fiából, aki szintén ott dolgozott, és csak pár évvel volt idősebb nálam, de folyton csicskáztatott és megalázott. Aztán pár nappal ezelőtt egyszerűen betelt a pohár és jól bevertem az orrát. Azóta nem jártam arrafelé. Szerintetek helyesen cselekedtem?
Szilveszer (16/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!