Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek? Lehet ez így?

Szerintetek? Lehet ez így?

Figyelt kérdés

A Krisztina név valahogy nem tetszik de a Krisztin simán igen.

Szerintetek jó?Lehet így adni babának?

Valójában anyósom miatt mert neki nagyon tetszett ez a név annak idején de szegényke meghalt és én arra gondoltam ha kislányom lesz legyen ez a neve.Mit szóltok ti erre a névre?

2013. dec. 20. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vállalható és szép név.
2013. dec. 20. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Így hirtelen nem jönnék rá, hogy a Krisztin fiú vagy lány név-e.
2013. dec. 20. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Amúgy mindegy, mert úgyis Krisztának hívják majd, és azzal fogják cikizni, hogy "Kriszta Kriszta gyagya, mert vizes az agya" - amire nincs jó visszavágás, ha csak nincs Aladár nevű gyerek a csúfolódók között. Úgyhogy inkább válassz más nevet.
2013. dec. 20. 19:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszaitokat

Utolsó én is ettől félek,de ha meg belegondolok minden névre lehet kitalálni valami csúfolódós szöveget.

2013. dec. 20. 19:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Az egy ősrégi mézga család szöveg,manapság a gyerekek 80%-a azt se tudja mi az... elég szomorú...

Ilyen alapon meg... mondj egy nevet amire nincs csúfolódás... mind1-ikre van,de nem kötelező a szülőnek se debil környezetbe íratni a gyereket..

2013. dec. 20. 19:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Kriszta TISZTA gyagya...már bocs :D

Ezért baromság lenne nem ezt a nevet választani, mert amúgy nem az a nagyon hagyományos de mégis szép név, ha le is hagyod at a-t a végéről.

2013. dec. 20. 19:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!