Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek érdekelne bárkit...

Szerintetek érdekelne bárkit is az ilyesmi?

Figyelt kérdés
Fizetnék 20000 forintot egy fiatal vagy középkorú holgynek egy portré fotóért. Ez a fotó aztán nekem referenciaként szolgálna egy rajzhoz, amivel neveznék egy művészeti versenybe. Csak a szemek látszódnának a rajzon, a model hajával el lenne takarva az arc többi része. Magyarán egy óra alatt kereshetne valaki egy 20-ast...

ma 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Érdekelne, de feleslegesen dobnál ki ennyi pénzt. Az interneten (például Pinterest-en) rengeteg referenciakép érhető el ingyenesen.
ma 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan jelentkeznének.
ma 15:18
 3/4 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem ezért felesleges fizetned. Inkább "creepy".. mert szerintem egyből arra gondolnának, hogy te mást is akarsz tőlük.
ma 15:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Van egy rajzverseny, pályázat - oda kell a rajz. Nem lehet másolat, szóval ezért fontos, az eredeti fénykép.

Ja, itt lehet jelentkezni privát üzenetben, akit érdekelne.

ma 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!