Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A gerincideg becspípődés...

A gerincideg becspípődés mennyi idő után múlik el?

Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
jaj, szegény 1 hét - sírva kelni. Jobbulást!!
2013. dec. 18. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
1-2 hét alatt elmúlik, kend be gyógykenőccsel is, ha aktívan pihensz, pl táppénz, akkor elmegy gyorsan...
2013. dec. 18. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagyon fájdalmas. Legközelebb próbáld megelőzni. Legtöbbször felfázások, rossz ágyak és erős stressz idézik elő.
2013. dec. 18. 16:55
 4/7 anonim válasza:

Kb. két hét.

Ki kell feküdni!

Esztergályos Cecília az egyik műsorban azt mondta, hogy ő célirányos mozgással gyorsítja fel ezt a gyógyulási folyamatot. Nekem nem jött be, mert olyan éles fájdalmakat éreztem,hogy inkább "lóbalzsammal" kenegettem, és pihentem vele.:)

2013. dec. 20. 17:53
 5/7 huzoro ***** válasza:

Célirányos mozgással, kondigépen nyújtással, húzódzkodással,

gyorsabban javul.

2013. dec. 20. 21:53
 6/7 A kérdező kommentje:
És akkor fekvéssel helyre jön? Krémezem is meg izomlazító gyógyszert szedek..meg rengeteg fájdalom csillapítot :/
2013. dec. 21. 09:10
 7/7 anonim válasza:
100%
Szia. Pár naptól egy hétig. Izomlazitó krémet, gyógyszert szoktak rá adni, de ez csak tüneti kezelés. Kezdődő porckoronsérv lehet, érdemes elmenni egy remutaologushoz. Valszeg kapsz gyakorlatokat, amiket csinálni kell, és ennyi, helyrejössz...
2013. dec. 24. 10:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!