21/24 anonim válasza:
Olyan 80 körülig, aranyos kis energikus nagyi szeretnék lenni, meglepő beszólásokkal :D Nem szeretnék én se gondozóotthonba kerülni, átélni, hogy etetnek, pelenkáznak, szóval ha 60 évig, akkor annyi, de jó egészségben 90-100at se bánnék, kíváncsi vagyok, meddig fog fejlődni a világ.
22/24 anonim válasza:
Mi a gyíkomnak kell azért leszavazni, mert ti nem értetek egyet azzal, hogy én hány évig szeretnék élni???
Azért mondtam 33 évet, mert addig még biztos, hogy elég jó sportos formába leszek és továbbra is 120%-l élhetek... utána már nem érdekel... ha már a szervezetem nem bírja a kemény terhelést és tudom, hogy nem fogja, mert a családom egy hullaház
szal nyasgem annak aki leszavaz itt a semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!