11/24 anonim válasza:
14 évesen nem tudtam elképzelni,hogy 35 után van élet.
Most 41 vagyok,de 25-27-nek néznek,ami jól jön nekem.
Egyenlőre nem korilag toltam ki,hanem lerobbanásig.Nem akarok kiszolgáltatott örehgemeber lenni.
12/24 anonim válasza:
Na ezt egy kicsit elírtam (nem tetszik a szó) szóval öregember:)
13/24 anonim válasza:
Amíg teljesen képes vagyok az önellátásra, és senkinek nem vagyok terhére, nem kell ápolgatni, és szellemileg is ép vagyok.
14/24 bumbi02 válasza:
118 évig..:) Eddig 100%-osan teljesítettem a tervet!;)
16/24 anonim válasza:
Elsőre a 90 év jutott eszembe, mert én is kíváncsi vagyok, hogy hova fejlődik a tudomány, a technika, a mai fiatalok...stb. :)
17/24 anonim válasza:
Addig, amig eltudom magam latni, ep vagyok testileg es lelkileg is... Kb 80
19/24 anonim válasza:
Mindegyik nagyszülőm közelíti a 80-at és kitűnő egészségnek örvendenek, szóval úgy gondolom, hogy én is élhetek addig simán, bár amilyen életpályát választottam az nem fog feltétlenül megvalósulni, de szeretnék minél tovább. Persze én sem szeretnék senki gondjára lenni, de ezt hiába dönti el az ember, attól még nem biztos, hogy így lesz.
20/24 anonim válasza:
Ameddig el tudom magam látni és nem szorulok másokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!