Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki, hogy áll a hideghez?

Ki, hogy áll a hideghez?

Figyelt kérdés

Sokat hallom,hogy mennyire utálják.Én személy szerint nagyon szeretem.

Mindig is vágyódtam a hideg országokhoz.Főként Finnországhoz.

19F

2013. dec. 15. 18:36
1 2 3
 11/22 intrepid ***** válasza:
Ápoló vagyok, lusta vagyok mindig öltözni vetkőzni, ezért rövidujjú póló, vékony vászonnadrág combóban járok az udvarra is. Ami muszáj is, mert elég messze van az ebédlő. még soha nem fáztam meg.
2013. dec. 15. 19:18
 12/22 anonim ***** válasza:
Gyűlölöm a hideget.
2013. dec. 15. 19:18
 13/22 anonim válasza:
Nagyon szeretem. A mostani idő nekem még nem számít hidegnek -5fok alatt kezdődik a hideg számomra.
2013. dec. 15. 19:20
 14/22 piriiiiii ***** válasza:
58%

Áá, én imádom, a kedvenc évszakom a tél. Alig várom, hogy nagy hó legyen végre.

Illetőleg Norvégiába szeretnék eljutni, csodás hely lehet, de méginkább Oroszországba mennék.

Viszont én is tapasztalatom, hogy mindenki más rühelli, és tökre meglepődöm, amikor valaki bosszúsan felmordul, ha nekikezd a hó esni. Pedig annyira jó a hangulata. Bár én az esőt is szeretem.

Szerintem ez a gyerekkorból való kilépéssel lehet kapcsolatban, mert a legtöbb kisgyerek szereti a havat.

17/l

2013. dec. 15. 19:27
 15/22 anonim válasza:
Engem nem érdekel, ugyanúgy megyek motorozni, csak közben jobban odafigyelek, mert valamivel csúszósabb ilyenkor az út.
2013. dec. 15. 20:34
 16/22 A kérdező kommentje:

Kocsival se rossz,nekem egy kombi van 480 literes csomagtartóval,hogy horgász cuccok meg miegymások beférjenek.Néha úgy kifarol az a nagy se.gge:)

Norvégia se rossz.:)

2013. dec. 15. 21:23
 17/22 anonim ***** válasza:
Én jól bírom a hideget, 0 fokig még bukóra nyitott ablaknál szoktam aludni :-)
2013. dec. 16. 21:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Utálom a szélsőséges hideget és meleget is. Miért nem lehet normális idő? Amúgy a tavasz és a nyár a kedvencem, de csak akkor, ha nincs 50 fok, csak max 27. A télben meg az a sz@r, hogy ilyenkor ki se lehet mozdulni az utcára, mert korán sötétedik és mert megfagyok. A hideget jól viselem, jobban, mint az 50 fokot, mert lehet ellene védekezni mozgással, meg azzal, hogy felöltözök. Meg ha hazajövök, akkor nincs hideg, mert megy a fűtés. Viszont az 50 fok ellen sehogy nem lehet védekezni...úgyhogy inkább ez.
2013. dec. 19. 18:55
 19/22 anonim ***** válasza:

Nagyon jól bírom a hideget. Mondjuk ugyanúgy remegek mint mások, meg hasonlók, csak nem érzem a hideget (talán mert magas a fájdalom küszöböm).

Viszont a meleget (25 foknál nagyobb hőm.) ki nem állhatom, sőt akkor a halálomon vagyok! :D

Volt aki azt mondta, hogy én leszek az első aki megmássza a Himaláját a kedvenc bőrkabátomba és az oxigén határnál (vagy hogy hívják) rágyújtok. Az utolsót nem tudom honnan vette nem is dohányzom.

2013. dec. 19. 18:57
 20/22 anonim ***** válasza:

1 haszna van csak..

Kiszellőztetem a nagykabátot.. :D

2013. dec. 19. 22:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!