Segítsetek! Miert lett ilyen az egyik barátnőm?
A barátnőmet mar ovis korom óta ismerem es a szüleit is...es amikor 14eves volt nagyon sokat volt feszült a suliba mert mindig csúfoltàk a súlya miatt es a matekot se igazàn tudta...emiatt a tanár is mindig őt hivta ki a tablahoz es sajnos szelygeny nem igazan tudta megoldani es az osztálytársak kinevették illetve még szünetbe is nevettek rajta + csúfolták...amikor hazaert mindig mondta h ő mennyire nem akar menni suliba plusz meg hozzatette hogy a szülei is csúnya megjegyzeseket tesznek ra(pl.:szét vagy folyva,kövér,tankaranka ...stb) egy ideig eltűrte viszont az év vege fele mar nagyon kivolt szinte mindig csak sírt aztan mar nem is evett normálisan es 2honap alatt lefogyott 66kg rol 48kg ra..! Korhàzba került ahol azt mondták hogy ez anorexia....Egyszoval nem nezett jol ki..a haja is hullot es az arca is be volt esve a bőrszine hófehét lett de aztan a korhàzba helyrejott.Utana jott a középsuli es külön váltunk sajnos őt megbuktatták matekbol (a potvizsgan se ment at) es hat a szulei olyan mérgesek lettek ra hogy kiabaltak vele es bántották ...végul átíratták egy másik iskolába ahol elmondása szerint semmibol nem áll bukásra! matekbol 4 esre all. Viszont már rà se ismerek , már nem az a kedves aranyos lány akit megismertem...undok lett es mindenkinek a legrosszabbat akarja..RÀ SE ISMEREK mar szinte soha nem mosolyog mindig szomorú a tekintete,visszahúzódó es egyszerűen minden irant elvesztette az érdeklődését csak az érdekli hogy megint ugyanolyan sovany legyen.mint régen,pedig n mondható kövérnek....idélis a testalkata! es persze depresszios is...mindig összevan vagdosva a keze amit borzasztó látni nekem....foggalmam sincs hogy mi lett azzal a kedves lánnyal akit megismertem !!
emiatt de persze hozzatette hogy a szülei is csúfolják a sulya miatt (pl.:st
Hidd el en is....:(
ő nem volt ilyen!!!! viszont most egy depis emberré vált aki tiszta idegbeteg es agresszív is :(
Azért akar másoknak rosszat mert előtte őt is mindenki bántotta, és így próbál erős lenni/erősnek látszani.
A 2. válaszolónak igaza van. Tényleg mindenki akiket bántanak azok olyanok lesznek mint akik bántották őket.
Nem tudom mennyire súlyos ez nála, az is lehet hogy ilyen marad, de próbálj meg mindent meg tenni hogy újra a régi legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!