Ti mit csináltok egy olyan napon, évfordulón amikor meghalt az egyik szeretett rokonotok? Hogyan emlékeztek meg róla? Hogyan viselkedtek egész nap?
Ha sírni kell, hát sírni kell, akkor sírj!
És utána majd előjönnek a szép emlékek IS, amelynek nyomán pedig úgy érzed esetleg, hogy nevetni kell, akkor pedig nevess!
Ha van lehetőséged, menj ki a sírjához, vigyél egy szál virágot. Ha ezt a távolság miatt nem tudod megtenni, akkor gyújts egy szál gyertyát, ülj le mellé pár percre, emlékezz rá!
Egyébként próbáld meg élni a megszokott napjaidat, a szívedben örökké élni fog!
az én nagymamám, akit szinte a szüleimnél is jobban szerettem, 2 éve halt meg. igazából számítottam rá, mert idős is volt és krónikus beteg(cukorbetegség többszörös szövődményekkel plusz egyéb lelki bajok). de nem volt olyan nap, hogy én most csak úgy sírni kezdjek, mert hiányzik. amikor megtudtuk a hírt és a temetésen sírtam csak amúgy nem.
előfordult már olyan, hogy bementem volna hozzá az idős otthonba meglátogatni, csak hát nem volt ott. van egy képem róla a pénztárcámban, meg egy kirakva a szobámban és felidézem az emlékét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!