Miért bánnak úgy a dohányosokkal, mint ha csernobili fertőzöttek lennének?
Kirekesztés, szankcionálás, piszkálgatás. Ezt csinálja mindig az aljas média. Akik direkt az embereket ugrasszák egymásnak.
Aki nem dohányzik, az nem foglalkozik ezzel. De ha a kövéreket, soványokat, vegetáriánusokat piszkálják majd, az sem tetszik majd nekik ezeknek az embereknek.
Mindezt a dohány hisztériát az EU robbantotta ki.
"A dohányosok:
nagyarcú, önző, beteg és büdös emberszabásúak, "
ááááá kicsit sem általánosítás ... Kidófejtenéd, hogy aki dohányzik az miért is lenne nagyarcú vagy önző és beteg? ( büdös se feltétlen de erre azt mondom oké)
"...Miért bánnak úgy a dohányosokkal, mint ha csernobili fertőzöttek lennének?"
Szerintem nem ugyanaz a helyzet. A csernobili fertőzöttek nem tehetnek semmiről, a dohányosok saját maguk választották a keresztet, az egészségük károsítását. Csakhogy ezzel másokat is károsítanak, ugyanis a passzív dohányzás károsabb, mint maga a dohányzás. A dohányos persze duplán szív, mert le is tüdőzi, és a passzív füstöt is belélegzi.
Én nem sajnálom a dohányosokat, én is szívtam 13 évig, tudom mit jelent a függőség. De mindig tekintettel voltam másokra közben. Ez az, ami sok emberből hiányzik, ezért rühellik a nemdohányzók a bagósokat. A szüleim is mindketten szívják, semmi nem érdekli őket, "mocskos cigaretta" mondják, de nincs elég akaraterejük leszokni. Ha jön a rák, akkor meg ugye már minek.
Az Európai Unió azért hozta meg ezt a törvényt, hogy az embereket egymásnak ugrassza, és a dohányosokat kiközösítse.
Minek találták fel a cigarettát, ha most meg már baj van belőle? Tudhatták volna azt, hogy káros, akkor nem gyártják tovább! Persze mindig a dohányos a bűnbak.
Ok! Itt a bizonyíték, hogy az Európai Unió uszította az emberket egymásnak. Miért találták fel a cigarettát, akkor nem választottuk volna!
Miért jajgatnak az emberek, hogy az autók roncsolják a levegőt? És mégis azzal járnak? Közben meg egyre több autót gyártanak, még Magyarországon is van Japán cég.
Nem a fogyasztó a hibás, hanem a gyártó! Ha a gyártó nem gyártotta volna meg, akkor a fogyasztó nem használná! A média, aki hamis hírekkel szintén egymásnak ugrassza az embereket, és az EU!
Sajnos már eljutottunk egy olyan világba, hála a médiának:
-Hé, az ott egy cigány! Fúj büdös! Roh*dt gyilkos!
-Hé, ott egy csendes ember. Te nem beszélsz sokat! Viszlát!
- Hé, emitt egy dohányos! Fújj, büdös, és az arcomba fújja a füstöt! Takarodj!
-Hé, ez egy kövér! Hogy néz ez ki? Hánynom kell!
-Hé, itt egy sovány! Itt maradtál a vonattal? Vagy tápon élsz?
-Hé, ott egy csúnya! Miért nem húzol afejedre zacskót?
-Hé, neked miért nincs okostelefonod? Te maradi lúzer!
Szóval egyre jobban húzunk el egymástól!
A 60-as, 70-es, 80-as években semmi gond nem volt a cigánysággal. Nem loptak, nem gyilkoltak. Valaki valakiket felbégázott, hogy így elmérgesedett a kapcsolat. És szerintem a magyarokat.
Ugyanez van a dohányosokkal is. Annak idején pipáztak, (ami ugye füstölt) mégsem fújjogtak, meg kiabáltak, hogy menj arrébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!