Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ezt mégis hogy merik? Nem...

Ezt mégis hogy merik? Nem lesznek fertőzöttek?

Figyelt kérdés

Néztem képeket és láttam, hogy emberek pózolnak a csernobili emlékmű előtt, pár méterre az erőműtől, s mindezt védőruha nélkül teszik!!!

Nem lesznek sugárfertőzöttek? Hogy merik?

A pasi elvileg befizetett rá és felpakolta a képeket, ja és nincs rajta védőruha, valamint egy csaj is, és azon sincs. Ezt hogy merik?

S akik eljutnak ide (Csernobil, Pripjaty), azok meddig tartózkodhatnak a tiltott zónában? A védőruha elég biztonságos? Nem szakad ki? És mennyi rá a garancia, hogy nem lesz kihatása a jövőre nézve, hogy továbbra is egészséges lesz az illető?

2012. okt. 2. 23:30
 1/4 anonim ***** válasza:
2012. okt. 2. 23:58
 2/4 anonim ***** válasza:
58%

Hát sajnos sok hülye ember van...

Én azt tudom hogy semmi pénzért nem mennék oda mert bár azt mondják hogy jól véd a védőruha én nem mennék oda mert a minimális esély mindig megvan szóval én ha tehetném sem mennék.

2012. okt. 3. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem akarlak titeket lelombozni, de azt tudni kell, hogy a 2000-es évek elejéig működött a csernobili erőmű a maradék blokkokkal. Élő emberek dolgoztak minden különösebb probléma nélkül ott.

Sőt, a mai napig vannak kutatóbázisok a közvetlen közelben, és nem a filmekből megismert, állig szkafanderes szerkóban.

Jelenleg az ottani háttérsugárzás azonos, vagy ALACSONYABB a Budapesten mérhető háttérsugárzásnál.

Vannak 1-1 nagyobb gócpontok, ahol koncentráltan magasabb a sugárzás, de egyedül a Vörös erdőben kötelező az egész testet fedő védőöltözet (Nem kell nagy dologra gondolni, ilyen festőszkafander szerű ruha, ami NEM a sugárzástól vég, hanem attól, hogy a port összegyűjtse a ruhád).

Rengeteg film van YT-on van sok dokumentumfilm is, ha tényleg érdekel titeket és nem a szenzációhajhásznásra mentek rá, akkor nézzetek utána. Sok megdöbbentő adatra derül fény.

Pl. több napnyi zónában tartózkodás alatt kevesebb radioaktív sugárzás éri a tested mint egy 12 órás repülőút során!

2012. okt. 6. 23:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezt ajánlom:

[link]

5 része van, mellette az ajánlatokban adja a többi részt!

2012. okt. 6. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!