Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 2 hónap ágyhoz kötve combig...

2 hónap ágyhoz kötve combig fekvőgipszben. Mivel üsse agyon így az időt egy 21 éves srác?

Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 17:17
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem én vagyok az érintett, hanem egy barátom, hátha tudnék neki jó tippeket adni.
2013. nov. 30. 17:19
 2/13 anonim ***** válasza:
Tanuljon meg kötni vagy horgolni, origamizzon, olvasson, fejtsen rejtvényt, számítógépet is oda lehet vinni. Mindenképp szerezzen egy olyan reggelizőasztalt, azon összerakhat repülőmodelleket, vagy legózhat (nem mellesleg ehet is rajta).
2013. nov. 30. 17:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Esetleg 2000 darabos kirakó, de az már a vég ;)
2013. nov. 30. 17:24
 4/13 anonim ***** válasza:

Könyvek, filmek. Ha suliba jár még, akkor tanulás.

És persze ti haverok is mehettek hozzá gyakran szórakoztatni.

2013. nov. 30. 17:27
 5/13 A kérdező kommentje:
Én biztos bediliznék.
2013. nov. 30. 17:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy számítógép kellene. Azon bármit lehet csinálni, tanulni, játszani, olvasni, még pénzt keresni is.
2013. nov. 30. 17:35
 7/13 anonim ***** válasza:
Megőrülnék, de megtanulnék még egy nyelvet alapszinten, rossz kiejtéssel.
2013. nov. 30. 17:41
 8/13 anonim ***** válasza:
Laptop/számítógép, olvasgatás,rejtvényfejtés, alvás, TV-zés, ti is menjetek át hozzá néha szórakozni.Hamar elmegy az a két hónap
2013. nov. 30. 17:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan jártam én is. Furcsán hangozhat, de életem egyik legszebb 4 hónapja volt. A biztosítási pénzből megvettem azokat a játékokat amikre nagyon vágytam és az iskola helyett otthon annyit játszottam amennyit akartam a PS-en. Mind ezt 14 évesen.
2013. nov. 30. 17:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Előzőtől kérdem: mit csináltál, hogy 4 hónap gipszet kaptál?

Kérdezőnek: könnyebb az ilyesmit megszokni, mint gondolnád. Én teljesen kezdőtől megtanultam középfokú nyelvvizsgáig spanyolul, amikor így jártam. Egész nap spanyoloztam :)

2013. nov. 30. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!