2 hónap ágyhoz kötve combig fekvőgipszben. Mivel üsse agyon így az időt egy 21 éves srác?
Figyelt kérdés
2013. nov. 30. 17:17
1/13 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem én vagyok az érintett, hanem egy barátom, hátha tudnék neki jó tippeket adni.
2013. nov. 30. 17:19
2/13 anonim válasza:
Tanuljon meg kötni vagy horgolni, origamizzon, olvasson, fejtsen rejtvényt, számítógépet is oda lehet vinni. Mindenképp szerezzen egy olyan reggelizőasztalt, azon összerakhat repülőmodelleket, vagy legózhat (nem mellesleg ehet is rajta).
3/13 anonim válasza:
Esetleg 2000 darabos kirakó, de az már a vég ;)
4/13 anonim válasza:
Könyvek, filmek. Ha suliba jár még, akkor tanulás.
És persze ti haverok is mehettek hozzá gyakran szórakoztatni.
5/13 A kérdező kommentje:
Én biztos bediliznék.
2013. nov. 30. 17:27
6/13 anonim válasza:
Nekem csak egy számítógép kellene. Azon bármit lehet csinálni, tanulni, játszani, olvasni, még pénzt keresni is.
7/13 anonim válasza:
Megőrülnék, de megtanulnék még egy nyelvet alapszinten, rossz kiejtéssel.
8/13 anonim válasza:
Laptop/számítógép, olvasgatás,rejtvényfejtés, alvás, TV-zés, ti is menjetek át hozzá néha szórakozni.Hamar elmegy az a két hónap
9/13 anonim válasza:
Hasonlóan jártam én is. Furcsán hangozhat, de életem egyik legszebb 4 hónapja volt. A biztosítási pénzből megvettem azokat a játékokat amikre nagyon vágytam és az iskola helyett otthon annyit játszottam amennyit akartam a PS-en. Mind ezt 14 évesen.
10/13 anonim válasza:
Előzőtől kérdem: mit csináltál, hogy 4 hónap gipszet kaptál?
Kérdezőnek: könnyebb az ilyesmit megszokni, mint gondolnád. Én teljesen kezdőtől megtanultam középfokú nyelvvizsgáig spanyolul, amikor így jártam. Egész nap spanyoloztam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!