Bolondulásig imádom az olaszokat, az ételüket, és az országukat is. Ez valami betegség? :D
Figyelt kérdés
van még valaki így??? nem tudom leírni hogy miért, de minden érdekel ami velük kapcsolatos.2013. nov. 20. 12:55
11/16 A kérdező kommentje:
már likeoltam.:D
2013. nov. 20. 13:35
12/16 anonim válasza:
Na és melyik a kedvenc városod (régiód)... Rómán kívül? :)
13/16 A kérdező kommentje:
Milánó, Pisa, Velence gyönyörű, hogy firenzéről ne is beszéljünk :)Rimini is tetszett, bár az nekem nagyon "pörgős" :D
2013. nov. 20. 14:31
14/16 anonim válasza:
Én is ezt éreztem, de aztán kiderült, hogy csak román cigányok vettek körül.
15/16 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDDDDDDDD
2013. nov. 20. 19:28
16/16 anonim válasza:
Szerintem jól érzed, hogy valami nincs rendben. Az én tapasztalatom az, hogy az olaszok egyénileg hangoskodók, önteltek,kellemetlen alakok. Mint nép, (ország) a két VH-ban tanúsított viselkedésük csak egy bicskás zsebtolvajhoz hasonlítható. (nézz utána, ha nem megy elmagyarázom) Szóval ha valakinek, akkor nekünk magyaroknak semmi okunk hasra esnünk előttük. Vannak szép városaik, azok tessenek. Vannak értékes embereik, (pl.Szerbiában is vannak) értékeld őket. De Olaszországot vagy az olaszokat szeretni bolondulásig...Térj észhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!